SelamunAleykum hocalarım Hayırlı Cumalar. Hocalarım ben astsubay meslek yüksek okuluna başvuru yaptım bu 2. başvurum geçen senede başvuru yapmıştım ama işte 400 metrede elendim. Bu senede tekrar başvuru yaptım mülakatlar Temmuz'un 3.haftası başlıyor. Bende bu hafta başı pazartesi günü koşuya çıkıyorum her gün. Geçen seneye göre 1 ay daha erken başlamış oldum yani çalışmaya. Arkadaşlar ama çok zor bir şeymiş bu 400 metre ya , yine mülakatlarda bu 400 metreden elenmekten korkuyorum çekiniyorum , artık geçmek tamamlamak istiyorum aileme akrabalarıma karşı. Neyse işte pazartesi günü yani 1. gün çıktım 400 metreyi tamamlayamadım , 2. gün (salı) biraz geliştirdim sanırım son 100 metrede bıraktım. 3.gün çarşamba günü çok hafif tempoda yani koşmadım ısınma koşusu şeklinde çok hafif tempoda 400 metreyi tamamladım 3 kez 90 sn de. Perşembe günü en iyi günümdü , çarşamba gününe göre düşüşteydim çok zorla 2 kez 400 metreyi tamamladım bacaklarım ağrıdı ama 80 saniyede tamamladım çok sevindim. 10 saniye kazanmıştım hedef 75 saniyedi. Bugün ise en kötü günüm oldu yani çarşambadan sonra hep düşüş vardı yani normalde hep ilerlemem gelişmem lazımken bugün 4 dememe yaptım hiç birinde 400 metreyi tamamlayamadım. 200 metre gidiyorum sonra bacaklarım gitmez oluyor duruyorum. bu ayak bileğimin üstündeki kaslar baldır deniliyor sanırım işte onlar acayip ağrıyor çömelirken , ayağa kalkarken , yürümek bile çok zor artık topallıyarak yürüyorum. İşte arkadaşlar bir haftada böyle oldum çarşambadan sonra düşüşteydim en iyi olarak ta perşembe idi. Şimdi ne yapayım arkadaşlar bu ağrılar geçer mi yarında çıkayım mı yani her gün ?
Yoksa siz bir yardım eder misiniz nasıl çalışmalıyım , temmuz a kadar olur mu yapabilir miyim 400 metreyi 75 saniyede ? Birde şöyle sorun var 400 metreye başladığımda 2 kez 3 kez 200 metrede yarıda bırakıyorum ayaklarım gitmiyor , biraz dinlendikten sonra anca 400 metreyi tamamlaya biliyorum , ama mülakatlarda tek hakkım olacak orada nasıl yapacağım bilmiyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.
Yoksa siz bir yardım eder misiniz nasıl çalışmalıyım , temmuz a kadar olur mu yapabilir miyim 400 metreyi 75 saniyede ? Birde şöyle sorun var 400 metreye başladığımda 2 kez 3 kez 200 metrede yarıda bırakıyorum ayaklarım gitmiyor , biraz dinlendikten sonra anca 400 metreyi tamamlaya biliyorum , ama mülakatlarda tek hakkım olacak orada nasıl yapacağım bilmiyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.