Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hım tsk ederm fakat
ama kirli kağıda resim çizmeye çalışma tam anlayamadım ?
4 ay 16 kilo!!!! Zor, Olsada 2 ay sora yarısından fazlası yok!!!!
Anlamadığım resimlere baktım 41 cm kol göremedim. Arkadaşım boyun 2m metre falan heralde!!!!!!thums:
Selizar öncelikle yanlıs algılamanı istemem.
Umarım vucüt geliştirme sporunda yolun acık olur
Yanlız bir kaç sorum olacak veya söleyeceklerim.Kendi fikirlerim
4 aylık bir sporcunun kür yapması sence ne kadar dogru ?
Ülkemizdeki vucüt geliştirme sporuna ne kadar değer verildiğini ve bu koşuları ,şartları sende biliyorsun.
Moralini bozmak gibi bir derdim yok önce bunu bilmeni isterim.
Ama En azından 4-5 yıldan sonra küre girseydin keşke.
Bak Ahmet Enünlü hocamız ne diyor '' Biz yer ,içer idman yapardık definisyon ,hacim ,kür nedir filan bilmezdik '' diyor.
Bu cümle bu spora en azından yeni başlayacakların kulagına küpe olmalı.Tabi işin teori kısmını bilmek önemli günümüzde ama bu söz çok önemli.
Yüksek protein ile gene kilonla göre karbonhidrat ,yağ ve vitamin ,supplement kullanımlarıyla da 1-2 yıl da mucizeler yaratabilirdin.
Amacım ve hedeflerim büyük diyeceksin belki şimdi ama nice sporcular var ,şampiyonlar var kür yapmaya 4-5-6 yıl sonra başlıyorlar yani sağlam bi altyapı kuruyorlar ilk önce.
Yolun acık olsun diyorum ,Umarım istediğin seviyeye gelirsin.
Konuyu okusaniz bu soruyu hic sormazdiniz. Selizarinda dedigi gibi bu sacma kur tartismasi bitsede vucut hakkinda yorumlar gelse daha iyi olur.Kür kullandın galibaa 4 ayda 17 kilo almak kolay diil ben bi senede aldım 18 kiloyuu...
umarım daha çok kişi senin gibi düşünür bu yazıları okuyup resimlere baktıkça,,görüldüğü gibi alt yapı olmadan hiçbir anlamı olmuyor ilaçların(gayet net görülmüş) şimdi kür olayına girmeden vücudu yorumlarsam,yani hiç yokmuş gibi davranıp da düşünürsem iyi kilo almışsın derdim ama bence bunun bir önemi yok , bende 18 inde bu işe başladığımda kolum 41 yoktu ama kimsede buna inanmıyordu 38 kolu herkez en az 40 diyorlardı şimdi sende bu tam tersi görünüyorsa neden acaba?? belki boş bir şişkinlik,dolu dolu ufak bir adelenin yerini tutamadığındandır.. umarım herşey istediğin gibi olur diyeceğim sana, senin yolundan gitmeyi düşünenlere iyi bir örnek teşkil etmişsin açık açık demişssnde kürdeyim die bu iyi birşey olmuş,,umarım yeni fotolarına daha güzel yorumlar yaparız. fotolar zaten kısıtlı açılardan çekilmiş o yüzden şimdilik bir eleştiri yapamıyorum başarılar....Bende kür yapmayı düşüüyordum metiltestosteron ve dianabol ile 12haftalık kür soundada nolvadex ve proviron kullanıcaktım. Londrada yaşadığım için iğney bulaşmak istemiyorum. Fkat bu yorumları okuduktan sonra kesinlkle yapmamaya karar verdim. Daha yaşım 18. Hepinize teşekkürler.