4 aylık gelişimim

Ksrcnc

Üye
Öncelikle merhaba foruma yeni katıldım.
4 aydır vücut geliştirme yapıyorum. Başladığımda kolum 32cm idi. 2 ay dolduğunda 36'ya ulaştı. Son 2 ayda ise sadece 1cm kalınlaştı. Güncel olarak 37cm. Günlük 120g protein alıyorum. Gelişimim sanırım güzel fakat dediğim gibi son 2 ay çok yavaşladı. Protein alımını mı arttırmam gerekiyor ya da başka bir sorun mu var bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. (2 defa program değiştim)

öncelikle merhaba dostum 2.antrenman proğramında biceps ya da triceps hareketlerinden verimi daha az alıyor olabilirsin, vücut yeni bir proğrama hemen adapte olamayabilir belkide o proğram senin için ideal değildir.
antrenmanda kaç lt su içiyorsun ?

Son düzenleme:
öncelikle merhaba dostum 2.antrenman proğramında biceps hareketlerinden verimi daha az alıyor olabilirsin, vücut yeni bir proğrama hemen adapte olamayabilir belkide o proğram senin için ideal değildir.
antrenmanda kaç lt su içiyorsun ?
Antremanda 1lt, günlük 3lt içmekteyim dostum.

güzel. bi mide rahatsızlığın filan var mı ? belki sindirimde problem yaşıyorsan besinler kana geç karışıyor olabilir bu da pump ı büyümeyi etkileyebilir.

Hocam gelişim ilk 3 ay oldukça hızlı olur.
4 ayda kolum 30 cm den 35 cmlere geldi, yağ oranım fazlaydı.
Aradan geçen 5 ayda yağ yaktım ve spora devam ettim kolum hala daha 36 cm.
Gayet normal bir durum bence.

Makrolarını kendin ayarlamalısın anacıma yönelik olarak protein alımın 120 gram 83kg sın ben en azından 1.8 katı yani 150gram protein alman gerekiyor diye düşünüyorum.

Back
Yukarı