4.Aydan sonra yaza kadar uygulayacağım Hacim proğramım.Resimli

soncirit

Üye
Boy:1.85, Kilo:76 Yaş:20... Evet 4.ayıma girmiş bulunmaktayım.Düzenli olarak salona gideceğim yaza kadar.5 aylık hedefim yaza kadar hacim alarak 85 kiloya ulaşmak.Diyet listemi diyetisyenime bulk dönemi olarak ayarlattım..Ardına yazın bir 3 ay definasyon yapıştracağım...Sizlerden ricam; forumdan tecrübeli kişilerden ö.m ile iletişim kurup fikir yardımı alarak ortaya çıkardığım 5 günlük hacim programının set ve tekrar sayıları konusunda bana fikirlerini sunmanız.Ben Set ve tekrar saylarında, omuz en düşük 4 set 12-10 tekrar düşünüyorum.Bicep 3x10-8-8 olarak.Göğüste pressi piramit olarak... Set ve tekrar saylarımı şekillendirmede yardımcı olursanız gerçekten çok makbüle geçicek.
Antreman listem Aşşağıdaki gibidir şuan;

fotoraf2177.jpg

Güncel görüşler ve yorumlar bekleniyor..

hangi gün hangi bölgeleri çalışmayı düşünüyorsun belirtirsen iyi olur

biceps için konuşuyorum 4.sette başarısırz olursun yok olmam diyorsan verimli çalışmıyorsundur.

öyle bakarken gözüme çaptı.

Praetor35 haklı ne zaman ne yapacaksın belirt.

biceps için konuşuyorum 4.sette başarısırz olursun yok olmam diyorsan verimli çalışmıyorsundur.

öyle bakarken gözüme çaptı.

Praetor35 haklı ne zaman ne yapacaksın belirt.

aslında gün konusunda kafam çok karışık kimisi haftada haftada 3+1 gün git günde 2 bölge çalış diyor kimiside haftada 5 defa git hergün tek bölge çalış diyor.Sizce hangisini uygulamalıyım 4.cü ayıma girdim.Gün olarak yeteri kadar araştırma yaptım eğer haftada 3+1 şeklinde yaparsam;

1.gün Göğüs-Biceps
2.gün Omuz-Bacak
3.gün Sırt-Triceps şeklinde.

haftada 5 gün tek bölge çalışırsamda;

1.Gün Göğüs
2.Gün Sırt
3.Gün Bacak
4.Gün Dinlenme
5.Gün Biceps/Triceps
6.Gün Omuz
7.Gün Dinlenme

Düşünüyorum...

NOT: haftada 3 günde karın antremanı eklenip, yapılacaktır.

Karın 1
hanging Leg raises 4x20
Rope crunches 4x20-20-15-15
Dumbell Side Crunches 4x20-20-15-son set max

Karın 2
Cross body crunches 4x20
Decline reverse crunch 4x20-20-15-son set max

Karın 3
Lying leg raises 4x20-15-15-12
Crunches 3x20-20-son set max

Son düzenleme:
Back