daha çömez olduğum için kusura bakmayınterimleri daha tam oturtamadım istediğim kaslarımı daha çok belirginleştirmek kollar göğüs kanat şişkin ve belirgin olsun istiyorum dumbelllls
direk definisyon olursa ortalıkta hastalığa yakalanmış gibi dolaşılır önce hacim alınıp sonra definisyona girilmeli kaslarını daha şişirmek istiyorsanız az tekrar çok ağırlık yok şişkin zaten belirginleştireyim diyorsanız çok tekrar az ağırlık definisyon için 3 set 12-15 tekrar bulk içinse küçük kas grupları için biceps triceps gibi 3 set 8 tekrar civarı büyük kas grupları içinse 4 set 8 tekrar yapabilirsin bu arada calf için ister bulk ister definisyon döneminde ol 3 set 12-15 tekrar yapılmalı çünkü hem fazla tekrar ister hemde yüksek ağırlıkMerhaba
yine ben karısıyım ama once hacim almalsın kas olarak. sonra cok tekrarla parcalamalıısın. yanlıs olabilirm ama.
direk definisyon olursa ortalıkta hastalığa yakalanmış gibi dolaşılır önce hacim alınıp sonra definisyona girilmeli
arkadaş terimleri yeni öğrendiğinden bende ona göre yorum yazdım belli bir hacime gelmiş ve kasları parçalamaksa amacı dediğin doğru ancak belli bir hacim olmadan direk parçalama diyorsan dediğin yanlışYanlıs mı demisim yani
arkadaş terimleri yeni öğrendiğinden bende ona göre yorum yazdım belli bir hacime gelmiş ve kasları parçalamaksa amacı dediğin doğru ancak belli bir hacim olmadan direk parçalama diyorsan dediğin yanlış