4 ay bulk 70 den 81 kiloya mükemmel değişim

aynen hocam benimde o tarz değişik açılardan bazı fotolarım oluyor kollar 36 cm ama çektiğim açı ve ışığa göre 42 43 cm gibi duruyor açı çok etkiliyor ışıkla o yüzden yanıltabilir
valla bende hiç ölçmedim...yıllardır bu işi yapıyorum...geçen gün otoparkta arabayı alcam..."abi massallahın var kollar kaç santim dedi böyle mal gibi kaldım :) baktım cocuğa bilmiyorum valla dedim. sonra eve geldik hanıma dedim harbiden neden olmedim hiç. neyse soğukken sonra 43 fln cıktı gerçi şu an yine bilmiyorum ama :) ışık vs..optik kırılmasız koyalım bitane

Eklentiler

• IMG_1442-06-07-17-11-36.JPG
    IMG_1442-06-07-17-11-36.JPG
    103,1 KB · Görüntüleme: 638
valla bende hiç ölçmedim...yıllardır bu işi yapıyorum...geçen gün otoparkta arabayı alcam..."abi massallahın var kollar kaç santim dedi böyle mal gibi kaldım :) baktım cocuğa bilmiyorum valla dedim. sonra eve geldik hanıma dedim harbiden neden olmedim hiç. neyse soğukken sonra 43 fln cıktı gerçi şu an yine bilmiyorum ama :) ışık vs..optik kırılmasız koyalım bitane
maşallah hocam biz de de o kadar olsa takip etmezdik :D gelişimi gözlemlemek doğru yanlış yolda olup olmadığımızı görmek için ölçüyoruz zaten :)

maşallah hocam biz de de o kadar olsa takip etmezdik :D gelişimi gözlemlemek doğru yanlış yolda olup olmadığımızı görmek için ölçüyoruz zaten :)
ya bu işin esprisi zaten...ilk yıllarda her ay başı salondaki ölçüm aletinin başına dikilirdim işe gitmeden...bide dosya tutardım sanki makine üretiyoruz kalibresini yapar gibi :) sonra tabi seviye atlayınca artık tek ölçün aynalar oluyor...geçen ig de eskiden bugüne doğru yaptığım paylaşımlara bakıyodum...resmen film arşivi gibi tam bir flashback nerden nereye gelmişim. 30kg lik dumbelları iki kişinin yardımıyla ele alıyorum falan :) şimdi ısınırken kullanıyorum :) bu spor sabır işi...meyveside çok güzel insanı mutlu ediyor.

Back
Yukarı