4-5 günlük aradan sonra kayıp yaşar mıyım?

Selam dostlarım bu sporda yeniyim 1 ay oluyor başlayalı. Kurban bayrami nedeniyle spor salonumuz 30 agustos-4 eylul arasi kapali :/ ben de 4 gun boyunca arkadaşlarla takılcam bol bol yürücem gezicem kısaca kardiyo yapcam. Sizce o 4 günlük off zamanda supplement yani kreatin almama devam edeyim mi ? Ve 4 günlük aradan sonra vucudumun gerilemesinden çok korkuyorum :( evde dumbell vs olsa ama maalesef o da yok sizce bir sorun olur mu :/

Dostum endişelenme 4-5 günden elbette bir kayıp olmaz kasma bu kadar kendini... Supplement kullanımına devam etmen gerektiğini düşünüyorum sonuçta kaslarının hala besine ihtiyacı var. Bu ara da kas kaybedecek olursan komple tüm Türkiye kaybedeceğiz tüm salonlar kapalı hahahha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum endişelenme 4-5 günden elbette bir kayıp olmaz kasma bu kadar kendini... Supplement kullanımına devam etmen gerektiğini düşünüyorum sonuçta kaslarının hala besine ihtiyacı var. Bu ara da kas kaybedecek olursan komple tüm Türkiye kaybedeceğiz tüm salonlar kapalı hahahha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum haklisin da iste 1 aylik elde ettigim 2 avuç kası da kaybetmek istemiyorum çok gonul verdim bu spora hevesim kırılsın istemem vallahi :D çok saol bir de yorumun için

kas öyle kolay kolay kaybedilmez aga
örnegin peder inşaat işcisiydi pazuları baya saglamdı işi bırakalı 10yıl oldu hala saglam ama sen o tatil süresin de oh nede olsa tatildeyim herşeyi yerim içerim moduna girme beslenmen yine düzgün olsun

kas öyle kolay kolay kaybedilmez aga
örnegin peder inşaat işcisiydi pazuları baya saglamdı işi bırakalı 10yıl oldu hala saglam ama sen o tatil süresin de oh nede olsa tatildeyim herşeyi yerim içerim moduna girme beslenmen yine düzgün olsun

Yok dostum abur cubur vs cok yemiyorum. Hatta beslenmem daha az oluyor tatil günlerinde. Istahim cok kapali oluyor sebebini bilmiyorum :/

Ben bi ara 2 hafta hiç gitmedim zerre kayıp olmadı beslenmene dikkat edersen 1 ay boyunca bile kayıp olmaz o yüzden takma kafana. Kreatine gelince tabi ki de kullanmaya devam ediceksin. Kreatini kullanmaya başladığın zaman ilk 5 gün boyunca her gün 5 çay kaşığı, sonraki 25 gün de ise antrenmandan önce 1 çay kaşığı antrenmandan sonra 1 çay kaşığı kullanacaksın bi de portakallı meyvesuyuyla karıştır öbür içeceklerle iyi karışmıyor. Belki bilmiyosundur diye söylemek istedim kardeşim yani kreatin kullanmaya devam.

Ben bi ara 2 hafta hiç gitmedim zerre kayıp olmadı beslenmene dikkat edersen 1 ay boyunca bile kayıp olmaz o yüzden takma kafana. Kreatine gelince tabi ki de kullanmaya devam ediceksin. Kreatini kullanmaya başladığın zaman ilk 5 gün boyunca her gün 5 çay kaşığı, sonraki 25 gün de ise antrenmandan önce 1 çay kaşığı antrenmandan sonra 1 çay kaşığı kullanacaksın bi de portakallı meyvesuyuyla karıştır öbür içeceklerle iyi karışmıyor. Belki bilmiyosundur diye söylemek istedim kardeşim yani kreatin kullanmaya devam.
Çok saol dostum aslinda kreatin yeni gelcek. Yani yarin siparis etcem ondan sonraki gun gelir muhtemel. Ilk bir hafta 20gram sonra 5gram almayi planlıyorum.
Beslenmeme tabi dikkat ediyorum gunluk en az 120gram protein aliyorum en az. Kalorililerim ise en az 1800 maximum 3000.
Kreatini suyla hemen karistirip kafaya diksem sorun olur mu ?

Kaslar dinlenirken büyür. Kullanmanda bir sakınca yok.

Çok saol dostum aslinda kreatin yeni gelcek. Yani yarin siparis etcem ondan sonraki gun gelir muhtemel. Ilk bir hafta 20gram sonra 5gram almayi planlıyorum.
Beslenmeme tabi dikkat ediyorum gunluk en az 120gram protein aliyorum en az. Kalorililerim ise en az 1800 maximum 3000.
Kreatini suyla hemen karistirip kafaya diksem sorun olur mu ?
Kardeşim şimdi bu kreatinin markasıyla da alakalı olan bişey bazı markalar suyla iyi karışmıyor o yüzden sen en iyisi meyvesuyuyla karıştır kardeşim

Back
Yukarı