4'üncü aydayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Yeni Resimlerimi koyuyorum 4üncü aya girdim haftada en az 3 gün gidiyorum salona ama pek bi işe yaramıyo sanırım görsel olarak dar thşört giydiğimde güzel gözüküyo ama çıkardığımda pekde bişey olmadığı belli oluyor kollarımda damar çıkmıyo nedense ön kol istiyorum ençokta ama nafile belkide çok yolun başındayım ama herşeyden önce spor olduğu için gelişmesemde bırakmayı düşünmüyorum profesyönel serbest dalıcıyım zıpkınla balık avı çok iri ve kaslı bir vucut olumsuz etkıler sadece fit hatalrı belli güzel bi vucut istiyorum
başlamadan önce 75 kg dim şuanda 82 kg yim boyum 1.79 yaşım 23 ilk koyduğum başlamadan önceki halim saygılarımla

Eklentiler

• T100.jpg
    T100.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 554
  • 1.jpg
    1.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 560
  • 2.jpg
    2.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 528
  • 3.jpg
    3.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 503
  • 4.jpg
    4.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 542
  • 5.jpg
    5.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 490
  • 6.jpg
    6.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 522
vücudunun yağdan kurtulmaya ihtiyacı var ve ondan önce biraz daha hacim gerekli sonra parçalama yada yağdan kurtulma kardio yapabilirsin yaza doğru ... bu spor için zayıf insanlara göre şanslısın kilo gibi sorunun yok. bol şans

benle hemen hemen aynı durumdasın .yaş boy kilo herşey aynı sayılır gögüsler net olmasına rağmen benimde sorunum göbek
.sendede bu var bicepsler be ön kol parçalı bütün bende yapmak istiyorum fakat bu sporda 3 4 yıl bile cok erken sayılır...
insan yeni yeni tecrübe kazanır insan ve kendi doğruların oluşur.bence aylara filan takılma 2 3 yılın sonunda gelişmeye göre karar verirsin. başarılar ersoy.

2 3 yılmı oakdar zamandada bişey olmazsa kötü olur ama spor sonuçta güzeldir işe yarar elbet
göbek var evt ama resimlerde alttan çekildiği için biraz küçük gözüküyorum hacimim bence iyi salonda çekilsem daha net resimler olur kanısındayım bide sıcak halini yorumlayabilirz bence böyklece daha çok neye yönelmem gerektiğine karar veririz sağolun yorumalırnız için

benim görebildim hafiften kanat var bide göğüs cıkmaya başlamış ama pazun cok düz duruyor az onada önem ver bide yağlı yemek yeme bol bol salata ye mekik cekmeye özen gösterki su karnındaki yağlardan kurtul mekik cekerkene üzerine pamuklu eşortman giyebilirsin mont olabilir seni terleticek bişey giy sabah koşusuna cıkabiliyorsan aynı sekil terleticek seyler giy mekik cekerkende yemekten sonra yani mekik cektikten sonra yeme yemeyi önceden yemeni tavsiye ediyorum kolay gelsin böyle bi 3 4 ay devam et pişman olmazsın

benle hemen hemen aynı durumdasın .yaş boy kilo herşey aynı sayılır gögüsler net olmasına rağmen benimde sorunum göbek
.sendede bu var bicepsler be ön kol parçalı bütün bende yapmak istiyorum fakat bu sporda 3 4 yıl bile cok erken sayılır...
insan yeni yeni tecrübe kazanır insan ve kendi doğruların oluşur.bence aylara filan takılma 2 3 yılın sonunda gelişmeye göre karar verirsin. başarılar ersoy.
3 4 yıl erken mi sayılır? 20 yıldamı gelişecek insan.....kendin gelişemedin diye yıllara bahane bulma bence 3 4 yılda adam prof olur be

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı