onurmete
Üye
Bağırsak parazitleri konusunda şunu söylemeliyim ki o parazitleri düşürmen hayatını değiştirebilir kendimden biliyorum. 4 sene öncesine kadar çok zayıftım öyle ki kilom 49 civarındaydı ve kilo da alamıyordum. Sonra doktora gittim ve bağırsağımda parazitlerin olduğunu söyleyerek andozol isimli bir ilaç verdi. Bu ilacı yalnızca 2 hafta kullanmak gerekiyormuş. Oysa ben 5 gün kullandım ve bıraktım. İlk haftalar fark edemedim ama çevremde ki insanlar benim sürekli kilo aldığımı söyleyip duruyorlardı. Tartıya çıktığımda inanamamıştım 49kg luk ben 55 kiloya kadar çıkmışım. Önce buna çok sevinmiştim. Ama ilerleyen zamanlarda yeme alışkanlığımı eskisi gibi sürdürdüğüm için sürekli kilo almaya başladım. Eskiden ne yediğimin hiç önemi yoktu ağzım bir dakika boş durmazdı diyebilirim. Bağırsak kurtlarını döktükten sonra bir müddet böyle devam ettim ve vücudum iyice şişmeye başladı. Artık 78 kilo sınırına dayanınca buna dur demenin vakti geldi dedim ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Şuan 67 kiloyum 174 de boyum var ama kilo aldığım süreçte öylesine yağlanmışım ki hala aynaya baktığımda ideal bir vücut göremiyorum. Bu yüzden bende spor salonuna başladım. Başladığımda tam olarak 71 kiloydum şuan ise 67 yim. Verdiğim kiloların büyük bir kısmının yağdan kitlesinden olduğunu düşünüyorum. Bugün eğer tekrar sorsalar o ilacı alıp parazitlerinden kurtulmak istermiydin diye kesinlikle hayır derdim. Çünkü bu şekilde düzenli beslenmek, yediklerine dikkat etmek bana göre değilmiş. Her yediğimden sonra kalori hesabı yapmaktan sıkıldım. Bu yüzden sanada önerim parazitlerinden kurtulmak istiyorsan bir kez daha düşünmen.