farukaan
Üye
Merhaba arkadaşlar,yaşım 37 boyum 1.78 kilom 73,sigara alkol kullanmam,yağ oranım %14 metabolizma yaşım 29...
Geçtiğimiz hafta spor salonuna yazıldım,daha öncede bir kez başlamış olsamda yurt dışına çıkmam nedeniyle 1 ay sonra bırakmış bir dahada yapamamıştım..
6 adet hamlık atma antremanından sonra bugün programım yazıldı,sizden programımda eksik yada fazla bir hareket olup olmadığına bakmanızı istiyorum,teşekkür ederim...
1.GÜN GÖĞÜS&ÖNKOL&BACAK
Chest press machine
Butterfly
Inclıne dumbell press
Dumbell fly
ÖNKOL
Barbell curl
Concentratıon curl
Alternatıf curl
BACAK
Leg press 45
Leg extansıon
Leg curl
2.GÜN OMUZ&SIRT,KANAT&ARKAKOL
OMUZ
Shoulder press
Uprıght rowıng
Lateral raıses
Front raıse
SIRT&KANAT
Pulley row
Lat pulldown
Seated row pully
ARKAKOL
One dumbell trıceps press
Push down lat machıne
Dıps (sehpada)
Tüm hareketler 3x10 yapılıcak,her bölge haftada iki kez çalıştırılacak,bunların haricinde hergün 4 adet bel bölgesi hareketlerim var,onları yazmadım..Eksik yada fazla varsa lütfen yazın tekrar teşekkür ederim...
Geçtiğimiz hafta spor salonuna yazıldım,daha öncede bir kez başlamış olsamda yurt dışına çıkmam nedeniyle 1 ay sonra bırakmış bir dahada yapamamıştım..
6 adet hamlık atma antremanından sonra bugün programım yazıldı,sizden programımda eksik yada fazla bir hareket olup olmadığına bakmanızı istiyorum,teşekkür ederim...
1.GÜN GÖĞÜS&ÖNKOL&BACAK
Chest press machine
Butterfly
Inclıne dumbell press
Dumbell fly
ÖNKOL
Barbell curl
Concentratıon curl
Alternatıf curl
BACAK
Leg press 45
Leg extansıon
Leg curl
2.GÜN OMUZ&SIRT,KANAT&ARKAKOL
OMUZ
Shoulder press
Uprıght rowıng
Lateral raıses
Front raıse
SIRT&KANAT
Pulley row
Lat pulldown
Seated row pully
ARKAKOL
One dumbell trıceps press
Push down lat machıne
Dıps (sehpada)
Tüm hareketler 3x10 yapılıcak,her bölge haftada iki kez çalıştırılacak,bunların haricinde hergün 4 adet bel bölgesi hareketlerim var,onları yazmadım..Eksik yada fazla varsa lütfen yazın tekrar teşekkür ederim...