37 Kg Dumbell Set ve Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azeri

Üye
Merhabalar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim.Ben samsunda üniversite okuyorum ve gerek okul gerekse part time çalışmam yüzünden salona yazılamıyorum. boyum 1.81 kilom 82 . 37 kg dumbell set aldım ve evde çalışmak istiyorum .sizce güzel bir başarı elde edebilirmiyim ? ve tecrübeli arkadasların bılgılerı dahılınde bana guzel bir program yazmalarını istiyorum . şimdiden teşekkür ederim . iyi akşamlar dilerim.

peki hocam teşekkür ederim yalnız bir sorum daha olacak . gözle görülür bir gelişmeyi ne kadar sürede sağlarım?

Gözle görülür bir gelişme 6 aydan önce olmaz 6 aydan önce tabi gelişme olucak ama tam anlamıyla değil evde dumbell setinle çok güzel bir vücut yapabilirsin.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı