Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar fotodada goreceginiz uzere biraz hacim aldim sebebi ise sirt egzersizlerini cok seviyorum. Omuz ustunde hafiften damarlar kabarmaya basladi sebebi yaparken patlayacakmis gibi zorlayan dumbell flylar biceps ve ozellikle tricepsler oturmaya basladi motivasyon tam .[DOUBLEPOST=1413818976][/DOUBLEPOST]Merhaba kardesim. Simdi soyle kilo fazlan var ise kardiyo vermemesi en amiyane tabir ile akil tutulmasi. Kilo fazlasi demek yagin var demektir yag altinda kas gelisirse hos bir fizik olmaz. Sadece karin hareketleri bir miktar karin eritir ama cok az. Dolayisiyla senin benim soyledigim gibi oncelikle dusuk karbo. Diyet ile kardiyo yapman lazim. Ben 10 dk sadece vucufu isitmak icin yapiyorum ama ben kilo fazlami attim. Basarilar aklina ne takilirsa sorabilirsin.[DOUBLEPOST=1413819180][/DOUBLEPOST]Ayrica arkadaslar simdi farkettim foto cekilirken omuzlarimi nedense iceri bukmusum tam acsam birazcikta omuzlar acildi gibi cok az ordanda hacim aldim. Ama asil farkettiren leg extensionda eski gunlerime geri donuyorum 20 kilo daha artirdim ve sirt calismalari.
Merhaba yine ben bir sorum daha var 1 hafta oldu başlayalı ama düzgün ağırlıklara giremiyorum mesela shoulder press e 5 kg bench presse 7.5 kg falan takabiliyorum triceps push down ve Wide-Grip Lat Pulldown 30 kilo civari yapabiliyorum nazil bench ve shoulder da agirlik artirabilirim
merhabalar. öncelikle programını bana yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim sana. ağırlık artırma meselesine gelince dediğim gibi ben kilo verdikten sonra ağırlıkları daha rahat artırır oldum. aslında bence ağırlık artırımından çok hareketi düzgün yapmaya odaklanmalısın hareketi tendon veya eklemlerin değil tamamen kasların gerçekleştirmeli. ağırlık programını tam yazarsan daha sağlıklı yardımcı olabilirim
Müsait vaktim olunca yazacagim tamamini hareket isimlerini bilmediğim için internetten bakiyorum ama bench ve shoulder presste sıkıntı var galiba onlarda hic kilo artiramadim
tamam müsait olunca programını bir atarsın bakarım hareketlerine shoulder presste hemen ağırlık artırımına gitmene gerek yok hatta serbest ağırlık yerine ilk ay makine kullanımını daha çok tavsiye ederim. bench press te ise önce ağırlıksız düz bar kullan. o da olmuyorsa 5 kg lık dumbell ile dumbell press yap. kolay gelsin.
Merhaba çok uzun bir sure aktif olamadim komiteler falan geldi o arada bir de hasta oldum hic giremedim internete yarin ki girişimde programin resmini çekerim 1 ay adaptasyon programı var onu yapiyorum 2. Hafta bitti bench press 7.5 3 set rahat tamamlamaya basladim shoulderda da 5 kilo takabiliyorum en azından galiba calismalar kötüye gitmiyor beslenmeyi de yeni duzenledim lor peyniri falan aldim normalde hic peynir yemem spora basladigimdan beri kola fast food vs. Tamamen biraktim inşallah yavaş yavaş sonuclari gorecegiz simdiden bel cevremde incelme var ayrıca gogsumde olduğundan bile emin olmadigim kası sıkabiliyorum artık yardiminiz için tekrar tesekkur ederim
@warmengelbb verdiğiniz programı değiştirdiniz mi bilmiyorum,kısmen eski bir konu.fakat değiştirmediyseniz klasik bir adaptasyon programına benziyor.Ağırlıkla çalışmaya da yeni başladıysanız,fullbody-upper/lower rutinlerle daha hakkını vererek çalışabilirsiniz(aynı zamanda adaptasyon programınıza da benziyor).Kilonuza göre de girdiğinizi söylediğiniz ağırlıklar düşük durmuş.Zannımca hafif çalışıyorsunuz
arkadaşlar hepinize merhaba. işlerim dolayı foruma giremedim dahası 1 haftadır maalesef spora gidemedim 1 gün cardio yaptım dışarıda sadece. öncelikle @ahtapot gelişimine çok sevindim dediğim gibi gidersen başarılı olacaksındır ama sabır ve dikkat ve kontrol işi bu programını göremiyorum bu arada. @zeo64 hocam yorumun için teşekkür ederim o ilk ay programımdı son sırt fotosu adaptasyon bitince vücudun fotoğrafıydı. şimdi 2. ay programına geçtim hemen programımıda yazayım 1. gün ( pazartesi ) göğüs biceps. 2. gün ( çarşamba ) sırt - triceps ve 3. gün ( cuma ) omuz- bacak. bu günlerin sonunda da mide egzersizleri.
Bench press 1 kol için 10 kg 3*10
Butterfly 13.5 kg 3*10
Lateral 5 kg 3*10
Triceps pushdowns 32 kg 3*10
Wide grip lat pull down 27 kg 3*10
Seated row 22.5 kg 3*10
Leg extention 39 kg 3*12
Leg curl 32 kg 3*12
Shoulder press 1 kol 5 kg 3*10
Mide 2 hareket var 4*12
Bide z bara benzer bir alet vardi onda 18 kg 3*10
Arkadaslar herkese tekrardan merhaba. 2. Ayimida bitirdim fotolari paylasiyorum yalniz bu ay islerimin yogunlugundan dolayi takribi bi 7 antrenman cikaramadim. Yorumlarinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1417182408][/DOUBLEPOST]Bu da 2. Resim