bende beklıyomkı adam kaldırcakBiraz ağır olacak ama gerçekten buna bir anlam veremiyorum. Youtube'a video yükleyecek kadar internetle haşır neşir olan biri neden birkaç dakikasını hareketin formunu izlemeye ayırmaz da böyle kendini gülünç duruma düşürür. Yapmayın eylemeyin, kendinizi rezil etmeyin. Video derken de nizami hareket videolarını kast ediyorum, şu örnektekiler gibi olanları değil.
Video silinmiş ama nizamı değilse o ağırlığı kaldırdın sayamazsın ki kendini.
Yarım yamalak olacaksa bende 500-600 kgleri denerim. Ayrıca 300 kg leg press yaptığını sanıpta haftaya 400 kg leg press denersen bacağını falan kırma sakın o salonda ağırlıkta üstüne düşmesin 400 kg
1 haftada kim 100 kg leg press artışı sağlamış ki mr. olympia sporcuları bile yapamaz bunu. Öyle bir dünya olsa onlar şuan 20.000 kg civarı kaldırıyor olurlardı rahat hatta fazlasını.
16 yaş için günümüzde artık 300 kg leg press pekte abartılacak bir şey değil.
Hatamımı söylüyorsun kullandığın bi kelimelere bak nedir bu rezil etme amacı eline ne geçiyor en azından bir emek verip birşeyler denemişiz yattığın yerden yorum yapmak kolay senin gibi üslüpla birisi yorum atmışmı iyi bak sadece hatamı belirtmişler yok video kaldırılsın yok gelişemiyomuş ne yani bu şimdi çok iyi biliyosan buyur videonu koyBoşu boşuna her başlıkta off topic yapıyorsun yok gelişemiyorum yok olmuyor. Olum ney ? Yaşın 16 tamam da bu üslubuna dikkat etmemen için bir sebep değil . Biz hatanı düzeltmen adına bir şeyler söylüyoruz . Kullandığın kelimelere bak . .