iskeletor
Üye
Üstadlar selam daha öncede konu açmıştım fakat konuyu bir daha bulamadım. Aşırı zayıf olduğumdan karbonhidrad,protein tozu ve aminoasit kullanmaya başladım beslenme programımdada 4000 kaloriyi yakalamaya çalışıyorum evde dumbell mekik sehpası ve barfix çalışıyorum. İlk etapta sitede verilmiş olan dumbel programınındaki hareketleri uygulamaya karar verdim. 1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum. Daha 1 hafta olmadı 3.6 kg dumbell ile 30 tekrar 3 set olarak seçtiğim 6 hareketi yapıyorum dumbelden öncede barfix ve 50 aded mekik çekiyorum. Kaslarımda gerginlik ağrı sızı olması gerekmiyormu ağırlıkları arttırmalımıyım. Son kilom 56 digital tartı yalan yanlış ortalama bir bilgi veriyor buna bakaraktanda vücud yağ oranımı 7.5 kg kas oranımı 11 kg gerisini kemik olarak gösteriyor elbetteki kesin değerler bunlar değildir ama cidden deri kemikten başka görünürde birşey yok tüm tahlillerede girdim kilo almama engel sağlıki bir durum yokmuş iştahımda sağlamdır 2 kişilik yemeği her öğünde rahat yerim fazla hareketlide değilim yinede kemik:=) Bal ve tereyağı düşkünlüğümde var başkası yese heralde fıça gibi heryanı yağ bağlamıştı metabolizma hızlı deniyor hızlı olanlar bu sporda başarılı olamazmı biraz uzun oldu kusuruma bakmayın sağlıklı sporlar dilerim.