3 Yıllık natural gelişimim Yorumlarınız çok önemli şimdiden teşekkürler

Evet merhaba bodyforumtr ailesi sözlerime her şeyin buralarda başlamış olduğunu belirterek başlamak isterim daha sporda 2. ayım dolmuşken buraya fotoğraflarımı attım ve aranızdaki arkadaşlarımın eleştirileri veya iltifatları sayesinde bu spora devam ettim. Şuan da 3 yıllık gelişimimi dönem dönem editleyip bir video yaptım youtubedan izleyip bana destek olrusanız ve yorumlarınızı aktarırsanız çok müteşekkir olurum. Eleştirileriniz benim için çok önemli

Link burada teşekkür ederim :

Eklentiler

• saa.jpg
    saa.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 1.683
  • IMG-20190817-WA0125.jpg
    IMG-20190817-WA0125.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 1.763
  • IMG-20190817-WA0140.jpg
    IMG-20190817-WA0140.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 1.763
Evet merhaba bodyforumtr ailesi sözlerime her şeyin buralarda başlamış olduğunu belirterek başlamak isterim daha sporda 2. ayım dolmuşken buraya fotoğraflarımı attım ve aranızdaki arkadaşlarımın eleştirileri veya iltifatları sayesinde bu spora devam ettim. Şuan da 3 yıllık gelişimimi dönem dönem editleyip bir video yaptım youtubedan izleyip bana destek olrusanız ve yorumlarınızı aktarırsanız çok müteşekkir olurum. Eleştirileriniz benim için çok önemli

Link burada teşekkür ederim :
knk peki boyun kaç

bravo dostum iyi kutle almissin.
triceps, bel ve karin on numara bunlari koruyarak devam et, sahsen daha da ustune dusmen gerektigini dusundugum kas gruplari en basta omuz, deltoide biraz daha kutle kazandirirsan on numara olur . onun haricinde belki biceps diyebilirim arka kol yuzunden arka planda kalmis.

tekrar tebrikler dostum no pain no gain

bravo dostum iyi kutle almissin.
triceps, bel ve karin on numara bunlari koruyarak devam et, sahsen daha da ustune dusmen gerektigini dusundugum kas gruplari en basta omuz, deltoide biraz daha kutle kazandirirsan on numara olur . onun haricinde belki biceps diyebilirim arka kol yuzunden arka planda kalmis.

tekrar tebrikler dostum no pain no gain
Eyvallah ardesim cok tesekkurler guzel yorumlarin icin tavsiyelerini dikkate alacagim.[DOUBLEPOST=1592107288][/DOUBLEPOST]
peki dostum haftada kaç kez arka kol çalıştın , o büyü kolların sırrı ne :D
Hocam inanir misin ama haftada 2 den fazla degildi bicepsi ne kadar calistiysam o da o kadar ha belki diger itis antrenmanlarindan bicepsin cekis antrenmanlarindan etkilendigine kiyasla daha fazla etkilenmis olabilir

Back
Yukarı