3 Yıllık evde günde 400 Sınavla Yapılabilicek Vicud

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaslar bugun benim icin cok yakan bir konuya deyincem sınav boyun uzamasını durduruor kemiklerın kısa sure sertlesmesını saglıolar bel kıkırdıklarını cabuk kapanmasını yol acıor 16 yasımda 2009 senesını temmuz ayında tek tuk 30 40 sınav cekerek gunde 200 300 mekik yaparak basladım 2010 senesını geldıgımde boyumda cıddı bır artıs oldu 169 dan 176 boyuna cıktım sonraki sene mekigi bıraktım sadece sınav o aralarda cok fazla pc basında takılıordum haddın fazla sadece sınav cekerek baya abartmıstım 10x35 sınav cekıordum boyum 175 dustu sonra 2011 senesınde dahada artırdım 15x 30 yaptım boyum bıdahakı sene 174 Suan 2012 1.73 oldu gercekten boyun uzamasını engellıor kemıklerın birbirne yakınlastırıor bu bir gercek eyer sınav cekıceksenızde arkadaslar az setlerde cekın mutlaka yanında mekıgı eksık etmeyın mekik cok onemlı omurgayı acıor ve ciddi derecede boy uzamasını etkısı büyük fazla benımgibide abartmayın arkadaslar sınav olayını geri tepebiliyor bende oldugu gıbı
şimdi diceksınızki 17 yasındasın tabi durur arkadaslar ben slavım pomagım bizim ailede boy ortalaması anneyle baba tarfındada cok uzun boylular 180+ amcalarımda dayılarımında hepside 3 kardes genetik boyumda 1.74 ve
biliyormusunuz bilmiyorum kollarınızı kanat genıslıgınde acarak sag ve sol orta parmagınızdan metreyle ölcerek insanın maximum ulasa bilecegi en yüksek boyu görebiliyorsunuz benım kol uzunlugum 180 ben burda laf olsun diye söylemiyorum genc arkadaslara bir uyarı niteliginde bu başlıgı actım
http://a1211.hizliresim.com/13/b/fsryu.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/b/fsrzb.jpg
http://a1211.hizliresim.com/13/b/fss04.jpg

Eklentiler

• 24072012302.jpg
    24072012302.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 689
Son düzenleme:
vicud ? saka heralde
arkadasım sadece sınav cekılerek yapıla biliecek maximum vicud bu tabi kilo alırak yapılıdıgında ben hiç kilo alamıyorum 65 kiloda takıldım kaldım sınavda vicud agırlıgıyla yapılan bir egsersiz oldugunda artık ileryi dogruya değil gerilme oldu vicudda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:06 ----------

Sen boyunu her defasında yanlış ölçmüşsün maalesef.
Atıp tutuyorsun.Yanlış yönlendirme yapıyorsun.
hayır atıp tutmak değil kardeşim ben 3 yıldır aksatmadan haftada 5 gun sureklı olarak günde 500 sınav cekıorum ben neden yalan atayımkı kemikleri sertlestırıyor eyer benım gıbı sadece sınav cekıorsanız hiç yapmayın

arkadasım sadece sınav cekılerek yapıla biliecek maximum vicud bu tabi kilo alırak yapılıdıgında ben hiç kilo alamıyorum 65 kiloda takıldım kaldım sınavda vicud agırlıgıyla yapılan bir egsersiz oldugunda artık ileryi dogruya değil gerilme oldu vicudda

ilk önce vucut yazmasini ögren !

vucut gelisiminde gerileme oldugunu ilk defa senden duyuyorum cok entrasan bilgilere sahipsin :shock:

Son düzenleme:
ssssssssssssssssssssssssss

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:16 ----------

ilk önce vucut yazmasini ögren !

vucut gelisiminde gerileme oldugunu ilk defa senden duyuyorum cok entrasan bilgilere sahipsin :shock:
ilk önce vucut yazmasini ögren değil ilk önce vicut yazmasını öğren olucak sen önce türkçe konuşmasını öğren kardeşim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:23 ----------

vicud ? saka heralde
vicud saka heralde değil vicut şaka heralde olucak sen beni önce uyarcağına önce ne yazdığına kendin bak kardeşim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:25 ----------

Sen boyunu her defasında yanlış ölçmüşsün maalesef.
Atıp tutuyorsun.Yanlış yönlendirme yapıyorsun.
atıp tutmak değil kardeşim suan boyum grow taller yapıorum son 2 aydır boyum 177 cıktı buda omurgadan bi kısalma oldugunu niteler nitelikte ben yalan atmıyorum kardesım işim gücüm yok milletimi kandırcam ben yararlı bir bilgi veriyorum surda sınav cekıceksenız mekigi eksik etmeyin veya omurga acma asıla kalma yapın kemikleri ciddi derece birbirne yakınlastırıyor

Son düzenleme:
Eğer burada bizi güldürmek için böyle yazıyorsan helal olsun.Ben güldüm valla.

Sağolasın hocam.Bodyi bırakıyorum.Bende evde şınav çekicem.1000 tane çeksem günde karın kaslarım çıkar mı.Bi de kafamdaki kasları çalıştırmak istiyorum.Onlar içinde bi program yazarsanız sevinirim.Çalışmalarınızın devamını bekliyorum.

1.yaşın 19 herkesle kardeşimli mardeşimli konuşuyosun
2.bende ilk defa duyuyorum vücut gelişiminde gerilemeyi
3.insanlara atarlanıyorsun gelecek yorumlara ve tepkilere hazırlıklı olman gerekli .herkes farklı tepki verebilir
4.senin kemikler bayaa bi elastik anlaşılan! zamanı gelince uzuyor zamanı gelince kısalıyor! evet bu kısalma olabilir ama benim bildiğim kadarıyla yaşlılıkta (70-80) yaşlarında kemik kirecinin azalmasından doğan diz de ve bel kemiğindeki eğrilmelerden kaynaklanır.
5.argo kullanarak zaten kendi kaliteni ve ocensers arkadaşın dediği gibi spor ahlakından yoksun olduğunu belli ediyorsun.

adam troll basbaya, ciddiye alıp yorum yapmayın su baslıga

Bır kemıgın uzaması ıcın kemıgın yumusak olması lazım dogru soyluyor tek sınav degıl agırlık kaldırmakta oyle ama bu hıc uzamayacaksın anlamına gelmez hıcbır zaman . Mıllet senın gıbı gunde 500 tane sınav cekmez emın ol oyle buyutulecek bır durum yok . Duzgun sporunu yaptın mı vücut gelıstırme v.b abartmadıgın surece kasların guclenmesıyle sıkılasmasıyla kemıge yardımcı olup uzamayada bu yonde katkı sağlayabılır . Yeterkı vücudu geregınden fazla yokma. + olarak sınavın en cok katkı sağladıgı yonlere bakarsak boya bır etkısı yok ne uzamayla ne kısalmayla senın genetıgınde veya yaptıgın bazı seylerden kaynaklanan bır sorundur o .

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı