3 yıl aradan sonra herşeye sıfırdan başlamak...

Arkadaşlar tam 3 yıl sonra tekrar spora başladım. 2 yıl aralıksız çok sıkı şekilde çalışmıştım zamanında tabi şimdi hepsi mazide kaldı. Umarım kas hafızası dedikleri nane 3 sene sonrada işe yarıyordur :)
Benim sorum şu; normalde yeni başlıyor olsam 5-6 ay supplementla işim olmazdı ondan sonra başlardım supplementa. Bir geçmişim olması konusunda kafam karıştı. Sizce 6 ay bekleyerek hata yapmış olurmuyum? not: endomorf-mezomorf arası vücut tipim var. kilo alma gibi bir derdim yok yani.

Aynı olay bende de mevcut, tam 2 yılı dorduramamıştım fakat düzenli olarak idmanlarımı yapıp, beslenmeme önem gösteriyordum bende. Baya gelişim gösterdim o süre zarfında ama iş hayatı yüzünden devam edemedim ve 2 yıldır elime dumbbell deymedi :) Razamandan sonra tekrar başlayacağım inşallah. Benim düşüncem "3cü ayı doldurduktan sonra whey protein takviyesine başlayacağım, idmanlarda ilerleyip kullandığım ağırlıklar arttıkça supplement kombinasyonumu geliştireceğim."

Aynı olay bende de mevcut, tam 2 yılı dorduramamıştım fakat düzenli olarak idmanlarımı yapıp, beslenmeme önem gösteriyordum bende. Baya gelişim gösterdim o süre zarfında ama iş hayatı yüzünden devam edemedim ve 2 yıldır elime dumbbell deymedi :) Razamandan sonra tekrar başlayacağım inşallah. Benim düşüncem "3cü ayı doldurduktan sonra whey protein takviyesine başlayacağım, idmanlarda ilerleyip kullandığım ağırlıklar arttıkça supplement kombinasyonumu geliştireceğim."
sanırım ben de dayanamam 6 ay beklemeye başlarım 3. ayda :)
eskiden çok supplement kullanırdım, bir dönem aynı anda 5-6 farklı çeşit kullandığım bile oldu
bu sefer whey dışına çıkıcağımı sanmıyorum da, tabi zamanla ne olur bilmiyorum
salona gidince kendimi bir garip hissettim valla :) herkes gözüme arnold gibi geliyor tıfıl gibi geziniorum bakalım :))

Back
Yukarı