silentguardian
Üye
1. ve 2. seti rahat yapıyorum fakat 3 ve 4. setlerde enerjim bitiyor. Karbonhidrattan mı diye düşündüm fakat değil, karbonhidrat alıp gittim yine aynı sonuç. Önerisi olan var mı bu konu hakkında?
İlk 15 dk ısınma yapıyorum hocam. Şimdi şöyle: Eğer hafif ağırlıkla başlayıp devam edersem hiç çalışmamışım gibi hissediyorum. Ama beni zorlayan ağırlıklarda ise 3. ve 4. set çıkmıyor. Ağırlığı sonradan azaltsam bile kaldıramıyorum.merhaba kondisyonun düşüklüğünden kaynaklanıyor. antreman dışında tempolu yürüyüşler yap .antremandan önce ısınmaya ve kardiyoya ağırlık ver.
Hocam dediğim gibi 4 seti tamamlamam için çok az ağırlık ile çalışmam gerekiyor; O zamanda gelişme olmaz gibime geliyor. Haksız mıyım?Kaldirdigin agirliklarda ayarlamalar yaparak son sete kadar kaldirabilecegin agirliklar sec,daha sonra her antremanda yavas ve azar azar artirarak antremanlarini sürdür,eger zorlandiysan geriye dönüp bir önceki agirliktan devam et,kendine süre ver zaman tani acele etme bi süre sonra gelismelere sen bile sasiricaksin.
Haksizsin,eger kapasiten o agirlik ise ve sen o agirlikta zorlaniyorsan vücudun niye gelisim göstermesinki?calisirken agirliga degil o agirlikla son sete kadar ne hissettigine bak,agirligin bir önemi yok bukisiden kisiye degisir,senin icin cok hafif 4 set yaptigin bir agirlik benim icin tek bir set yapamayacagim kadar agir olabilir o yüzden agirliga takilma derim.Hocam dediğim gibi 4 seti tamamlamam için çok az ağırlık ile çalışmam gerekiyor; O zamanda gelişme olmaz gibime geliyor. Haksız mıyım?
Hocam kusra bakmayın, geriye dönük okuyayım dedimde derdimi anlatamamışım; Özür diliyorumHaksizsin,eger kapasiten o agirlik ise ve sen o agirlikta zorlaniyorsan vücudun niye gelisim göstermesinki?calisirken agirliga degil o agirlikla son sete kadar ne hissettigine bak,agirligin bir önemi yok bukisiden kisiye degisir,senin icin cok hafif 4 set yaptigin bir agirlik benim icin tek bir set yapamayacagim kadar agir olabilir o yüzden agirliga takilma derim.
Tabiiki olur,piramit sistemi dene forumda arastir,hatta 20 kilo ile baslayip 40 kilo ile bitirebilirsin.20-25-35-40 gibi