3 Sorum Var Arkadaslar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inside
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inside

Üye
Slm herkeze ben vücut geliştirme spou ile genelde yazları ilgileniyorum fakat bu sene şuan başlamak istiyorum size 2 sorum var lütfen yardımcı olun.

1- Amino Asit yada Protein Tozu gibi maddeleri kullanmak istemiyorum bunları kullanmadan kas yapamam mı yada süre fakı çok mu uzar?

2-1.83 boyunda 72 kilodayım çok fazla bi vücut yapmak gibi niyetim yok 3-4 kilo kas olarak almak istiyorum bu kaç ayda mümkün olur. Ayrıca metabolizması çok hızlı çalışan biriyim kilo almam kolay olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

3-Vücut geliştirme kilo almaya yardımcı olur mu?

Inanki bu sorularin hepsi mevcut.
Lütfen aceleci olmayalim, forumdaki yazilari okuyalim.
Sürekli bu sekilde basliklar acarsan hic bir bilgi alamazsin - ayrica basliklarin bu baslik gibi kilitlenir.

1- Tabiki yaparsin, düzenli beslenmen olmali. Protein agirlikli besinler tüketmelisin. Bazi amino asitleri tüketmen zor olur.

2- Cok fazla kilo yapmak istemiyorum :) ? bunu malesef bir cok kisi diyor. Buna cevap vermek zor olur, beslenmene, dinlenme, antreman´a bagli. Kilo alman zor oluyorsa, yine beslenmene dikkat etmelisin - yüksek kalorili beslenme programlarin olmali.
Bunlar disinda yine bir sporcu besini olan weight gainer kullanabilirsin - kilo alimi icin.

3- Tabiki.

Basligini kilitliyorum, ayrintili bilgiler icin forumdaki yazilari oku.
Bu gibi hazirci basliklarin devami sonucunda uyari alirsin ve basligin kilitlenir.

FORUM KURALLARINI OKU

Saygilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı