evet bu normal mi yoksa programına özel mi1 aydır vg yapıorum bölgesel olarak.
Beslenmem yağ yakımına göre.
1 ayda 3 kilo verdim. 2.8 i yağdan.kas oranım sabit kalmış.
Sizce bu oranlar iyimi,yeterlimi.
Bu ay cardio yaparak devam edicem.
Boy: 1.80 cm
Kilo: 75 kg
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yazdığın gibi gerçekten 2.8 kg yağ yakmışşan.bu oran iyi değil haaaarika bir orandır ve kilo verimi durana kadarda programında ve beslenmende değişiklik yapma.1 ay için söylüyorum.
Boy: 180Beslenme cok merak ettim senden istedigim beslenme+boy+kilo.
Çok tesekkürler o zaman aynen devam.Bel ölçüsündeki değişim yazdıklarını doğruluyor.ne yapıyorsan doğru yoldasın.
hocam definasyon programı mı yapıyorsunuz ?Amacım kas kaybetmeden yağ yakmak.diyet uyguluyorum ama daha fazla bekliordum.
Definasyon programından kastın düşük ağırlık fazla tekrar ise hayır öyle yapmıyorum.hocam definasyon programı mı yapıyorsunuz ?
dikkatli oku sadece beslenmeyle yapmiyor,diyorki;hacim almaya calisir gibi antreman yapiyorum yani agir antreman yapiyor ki bende diyetde böyle olmasi taraftariyim karsiliginida fazlasiyla aliyor.Dostum helal olsun . Sadece beslenmeyle muthis
Benim ordaki amacim kardiosuz ve takviyesiz yapmasidikkatli oku sadece beslenmeyle yapmiyor,diyorki;hacim almaya calisir gibi antreman yapiyorum yani agir antreman yapiyor ki bende diyetde böyle olmasi taraftariyim karsiliginida fazlasiyla aliyor.
Simdi biz bu arkadasa epey bi GAZ verdik bu gazla o istedigi kiloya kas kaybi yasamadan zaten ulasicaktir![]()
hocam aynen öyle gazı aldım.cünkü yetersiz olduğunu düşünüordum ve moralim bozulmuştu.sayenizde daha iyi devam edicem.antrenman çıkışı havlum sırılsıklam oluyor,diğer çalışan arkadaşlar terlemiyor bile.bu gazla daha sıkı çalışırımdikkatli oku sadece beslenmeyle yapmiyor,diyorki;hacim almaya calisir gibi antreman yapiyorum yani agir antreman yapiyor ki bende diyetde böyle olmasi taraftariyim karsiliginida fazlasiyla aliyor.
Simdi biz bu arkadasa epey bi GAZ verdik bu gazla o istedigi kiloya kas kaybi yasamadan zaten ulasicaktir![]()
Eyvallah koşu,bisiklet vs. Bunlardan nefret ediorum desem yeridir.çünkü burnumda et var,sigara kullanıorum nefes sorunu çekiorum.set araları dinlenmemde bile nefes nefese gecio.ama ilerde bu oranlar böyle olmayabilir.cardio yapıcaz heralde mecburDostum helal olsun . Sadece beslenmeyle muthis
yani buda olurmu?bukadar yazdin okadar gaz verdik bu son yazdiginla mictin yaniEyvallah koşu,bisiklet vs. Bunlardan nefret ediorum desem yeridir.çünkü burnumda et var,sigara kullanıorum nefes sorunu çekiorum.set araları dinlenmemde bile nefes nefese gecio.ama ilerde bu oranlar böyle olmayabilir.cardio yapıcaz heralde mecbur
sigara içtiğim için sevmiyorum değil.burnumda et var ve burnumdan yeterli nefesi alamıyorum genelde tıkalı oluyor.buda nefes nefese kalmamı sağlıo zorluo.sigarada üstüne bi etki tabi.istemsiz bi şekilde yarım saat sonra nefes alamıyorum artık.kabahtim büyük yinede onda haklısınyani buda olurmu?bukadar yazdin okadar gaz verdik bu son yazdiginla mictin yanisigara nedir yaa?özrün ise kabahatinden büyük kardioyu sigara ictigi icin nefes nefese kaldigi icin sevmiyormus olmadi simdi
![]()