3 kilo, 2.8 yağ yakımı, cardiosuz.

eryahtk

Üye
1 aydır vg yapıorum bölgesel olarak.
Beslenmem yağ yakımına göre.
1 ayda 3 kilo verdim. 2.8 i yağdan.kas oranım sabit kalmış.

Sizce bu oranlar iyimi,yeterlimi.
Bu ay cardio yaparak devam edicem.

Boy: 1.80 cm
Kilo: 75 kg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 aydır vg yapıorum bölgesel olarak.
Beslenmem yağ yakımına göre.
1 ayda 3 kilo verdim. 2.8 i yağdan.kas oranım sabit kalmış.

Sizce bu oranlar iyimi,yeterlimi.
Bu ay cardio yaparak devam edicem.

Boy: 1.80 cm
Kilo: 75 kg

evet bu normal mi yoksa programına özel mi

Amacım kas kaybetmeden yağ yakmak.diyet uyguluyorum ama daha fazla bekliordum.

Yazdığın gibi gerçekten 2.8 kg yağ yakmışşan.bu oran iyi değil haaaarika bir orandır ve kilo verimi durana kadarda programında ve beslenmende değişiklik yapma.1 ay için söylüyorum.

Yazdığın gibi gerçekten 2.8 kg yağ yakmışşan.bu oran iyi değil haaaarika bir orandır ve kilo verimi durana kadarda programında ve beslenmende değişiklik yapma.1 ay için söylüyorum.

Ölçümlere göre öyle cıktı,umarım öyledir.bel 94 cmden 87 cmye düştü ve cardio yapmadım.tesekkür ederim.cardio ekleyip eklememe konusunda kafam cok karısık.kas oranında düşme olur die korkuorum.program ve beslenme aynen devam.

Beslenme cok merak ettim senden istedigim beslenme+boy+kilo.
Boy: 180
Kilo: 75

Gecen sene 90 kilodan 75 kiloya düşmüştüm.6 ay aradan sonra tekrar yağlandım.göbek çevresi özellikle.

Beslenme
Sabah 5 yumurta (4 beyaz)
Ufak bir kase yulaf( üzerine kuru üzüm sade şekilde)

Öğlen 200 gr tavuk göğsü
Yarım bardak basmati pirinç (az zeytinyağı ile)

Akşamda öğlenin aynısı.

Ara öğünlerde ceviz,kabak çekirdeği
Gece yatmadan önce badem

Yemeklerin yanında çemensiz 2 dilim pastırma,acı biber,domates

hocam definasyon programı mı yapıyorsunuz ?
Definasyon programından kastın düşük ağırlık fazla tekrar ise hayır öyle yapmıyorum.
Yağ yakmaya calısırken böyle yapın derler ama ben hacim almaya calısır gibi antrenman yapıyorum.böyle verim alıyorum böyle daha iyi hissediorum kendimi.kas kütlemi artırmak ister gibi antrenman,define dönem gibi beslenme yapıyorum.kasımın sabit kalması sanırım bu yüzden.

Dostum helal olsun . Sadece beslenmeyle muthis
dikkatli oku sadece beslenmeyle yapmiyor,diyorki;hacim almaya calisir gibi antreman yapiyorum yani agir antreman yapiyor ki bende diyetde böyle olmasi taraftariyim karsiliginida fazlasiyla aliyor.

Simdi biz bu arkadasa epey bi GAZ verdik bu gazla o istedigi kiloya kas kaybi yasamadan zaten ulasicaktir:):):)

dikkatli oku sadece beslenmeyle yapmiyor,diyorki;hacim almaya calisir gibi antreman yapiyorum yani agir antreman yapiyor ki bende diyetde böyle olmasi taraftariyim karsiliginida fazlasiyla aliyor.

Simdi biz bu arkadasa epey bi GAZ verdik bu gazla o istedigi kiloya kas kaybi yasamadan zaten ulasicaktir:):):)
Benim ordaki amacim kardiosuz ve takviyesiz yapmasi ;)

hocam aynen öyle gazı aldım.cünkü yetersiz olduğunu düşünüordum ve moralim bozulmuştu.sayenizde daha iyi devam edicem.antrenman çıkışı havlum sırılsıklam oluyor,diğer çalışan arkadaşlar terlemiyor bile.bu gazla daha sıkı çalışırım

Dostum helal olsun . Sadece beslenmeyle muthis
Eyvallah koşu,bisiklet vs. Bunlardan nefret ediorum desem yeridir.çünkü burnumda et var,sigara kullanıorum nefes sorunu çekiorum.set araları dinlenmemde bile nefes nefese gecio.ama ilerde bu oranlar böyle olmayabilir.cardio yapıcaz heralde mecbur:)

Eyvallah koşu,bisiklet vs. Bunlardan nefret ediorum desem yeridir.çünkü burnumda et var,sigara kullanıorum nefes sorunu çekiorum.set araları dinlenmemde bile nefes nefese gecio.ama ilerde bu oranlar böyle olmayabilir.cardio yapıcaz heralde mecbur:)

yani buda olurmu?bukadar yazdin okadar gaz verdik bu son yazdiginla mictin yani:)sigara nedir yaa?özrün ise kabahatinden büyük kardioyu sigara ictigi icin nefes nefese kaldigi icin sevmiyormus olmadi simdi:)

yani buda olurmu?bukadar yazdin okadar gaz verdik bu son yazdiginla mictin yani:)sigara nedir yaa?özrün ise kabahatinden büyük kardioyu sigara ictigi icin nefes nefese kaldigi icin sevmiyormus olmadi simdi:)
sigara içtiğim için sevmiyorum değil.burnumda et var ve burnumdan yeterli nefesi alamıyorum genelde tıkalı oluyor.buda nefes nefese kalmamı sağlıo zorluo.sigarada üstüne bi etki tabi.istemsiz bi şekilde yarım saat sonra nefes alamıyorum artık.kabahtim büyük yinede onda haklısın :)

Diyetinin ilerleyen zamanlarinda kilo vermen yavaslar yada durma noktasina gelirse bir sekilde yapabilecegin sekilde kardio ekleyebilirsin,kardio illaki nefes nefese kalmak degildir.yürüme bandinda normal bir hizda yapacagin 40 dakikalik bir yürüyüsde kardio dur.

Back
Yukarı