AkrepHan
Yeni Üye
@mustafagürcemal
eğer önceden düzensiz flnda olsa bicepsini yorarak çalıştırmışsan ilerde dediğin türlü şeye yol açıyor. Ben küçükkende vücut çalışmaya meraklı olduğum için bi şekil kolumu fln zorlardım barfiks çekerdim kapıya asılırdım vesaireŞuan genetik olarak kilomun çok az artmasıyla birlikte kolum 30 cm ama 35lik kola rahatlıkla bedel diyebilirim. Bu genetikden mi yoksa küçüklükten zorlamadan mı veya yağ oranından mı tam emin değilim. Ancak kollar bu şekildeyken idmanlarımda kol daha çok güçten artarken hacimden çok yavaş ilerliyorum. Nasıl çalışıyorsun diyorsanız 2-3 hareketten, 3-4 setten aşağı girmiyorum ve tekrar sayım karın ve omuz hariç en fazla 13-15 oluyor.
güç hacime göre hızlı artıyorsa sen antremanını powerlift e kaydırmışsınj ya hergün bi şekilde bicepsini zorluyorsun yada dinlenme süren yetmiyor bicepsi kullanacağın zamanlar arasına 2 3 gün koy en az mesela sırt çalışırken biceps çalışır ondan sonraki gün antremanında asla biceps çalışma bırak bicepsler dinlensin hacimlensin.Ayrıca 2 3 hareket 3 4 setten aşağı girmemen ve 13-15 tekrara çıkmanda hacimlenmeni önlüyor. 3 hareket 4 er set 8 er tekrar hacim için ideal. biceps için konuşuyorum
iyi forumlar