• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 {Ev} + 3 {Gym} 6 Aylık Gelişim.Supplementsiz 1.78/75Kg #VGİsmail

VgIsmaıl

Yeni Üye
Merhaba Forumdaşlarım dumbelllls

:)ÖncelikleKonuma Hoşgeldiniz :)

Ben İsmail Özdemir,Memleketim Trabzon,İstabul'da İkamet Ediyorum.02/01/1993 Doğumluyum.Üniverste Öğrencisiyim.Herşeyi bir arada yapmaya çalışıyorum.İş,Spor,Okul,Ev Hayatı elimden geldiğince en iyisini istedim her zaman kendim için onun için hep çalıştım,Çalışmak Herşeyin İlacıdır diye düşünüyorum.Vücutgeliştirme'ye İlgim senelerce önce abim başladığında başlamıştı.Ve zaman geçtikçe daha da cok arttı ilgim,rocky filmleri olsun,rambo filmleri olsun,hep istemiştim öyle bir vücudum olsun diye,sabrettim cok çalıştım amacıma ulaştım diye düşünüyorum.Tabi olumsuz yorum yapanlar olacak onlarada teşekkür ediyorum.Ben hedefime ulaştıysam.Kim ne diyebilirki artık.Vg'ye 2012 Haziran-Temmuz ay'larında ev'de başladım.Artık elde ne var'sa Supplement aldım !! UCUZ DİYE AMA ELİMDE PATLADI HEPSİNİ ÇÖPE DÖKTÜM,VE YEMİN ETTİM KULLANMAYACAĞIM DİYE,VE TUTTUMDA.Sonrasında Eylül ayında Gym'ye başladım.Ev'de çalışmamın yararları olmuş,abdominal kaslar olsun,sırt,omuz,biceps artık ne desem altyapım sağlamdı,Yağ problemim yoktu,Allaha şükür genetiğimde iyiydi ki,3 Ayda salonda istediğim hedefe Ulaştım.Sürekli paylaşımlar yaptım,Evde çalştğm zamanlar olsun,salonda çalştğm zamanlar olsun,Paylaşmak İyidir :).Ve Şimdi bu son konum olacak videolar ve fotolar :)

Okuduğunuz İçin teşekkür ediyorum.Umarım sizi çok yormamışımdır
.

weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter

Bu Eski Konum,Evde Yaptığım Zamanlardan

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/3-ay-evde-bu-kadar-t55838.html?t=55838

Ölçüler

Soğuk

Omuz 119-120
gğs 102
Bel 78
Kol 34
Kilo:70
Boy : 1.77 1.78

weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter

Şimdi İse Gym'de Son'a Geldiğim Fotoğraflar.

Ölçüler

Omuz 128
gğs 115
Bel 80
Kol 38
Kilo:75
Boy : 1.78

weightlifter

VE SON OLARAK MOTİVASYON VİDEOLARIM

Hayatınızı Değiştirin | İsmail Özdemir | Motivasyon [Motivation] Video | OFFICAL

[YOUTUBE]QlyeiR7123g[/YOUTUBE]

Sizde Başarabilirsiniz | Motivasyon-2 | İsmail Özdemir | Fitness&BodyBuilding |

[YOUTUBE]L-D2_jcNUQ4[/YOUTUBE]

TEŞEKKÜRLER

Eklentiler

• DSC_0046 (2)-horz.jpg
    DSC_0046 (2)-horz.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 2.222
  • DSC_0115.jpg
    DSC_0115.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 2.199
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 2.112
  • 167463_396297150448351_45965073_n.jpg
    167463_396297150448351_45965073_n.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 1.854
  • 813_379732062120566_1160132317_n.jpg
    813_379732062120566_1160132317_n.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 2.214
  • DSC_0016-horz.jpg
    DSC_0016-horz.jpg
    222,3 KB · Görüntüleme: 1.884
Son düzenleme:
Merhaba.

Öncelikle vücut güzel ancak geçmişe dair fotoğraf olmadığı için gelişim hakkında yorum yapamayacağım.

Videolara gelince hareketleri biraz daha nizami ve hissederek yapmanı öneririm. Biraz amatörce videolar olmuş o ip atlama, tuğla atma, yaprağı yumruklama, balta, merdiven, kazma vs. olaylarına biraz güldüm açıkçası :). 6 aylık bir sporcunun böyle azim verme amaçlı videolar çekmesi güzel ancak biraz daha deneyim kazanması gerektiğinin kanısındayım.

Vücudunuz, yağ oranınız güzel güzel bu şekilde hacimlenmeye devam edip bir partner yardımı ile ağırlıkları artırmaya çalışmamızda fayda olacaktır ve son olarak hareketleri nizami yukarı hızlı, aşağı bırakırken yavaş hissederek bırakmamız gelişim açısından daha yararlı olur. Ancak bu dediklerim dışında yinede vücudunuz güzel, tebrikler.

Son düzenleme:
Merhaba.

Öncelikle vücut güzel ancak geçmişe dair fotoğraf olmadığı için gelişim hakkında yorum yapamayacağım.

Videolara gelince hareketleri biraz daha nizami ve hissederek yapmanı öneririm. Biraz amatörce videolar olmuş o ip atlama, tuğla atma, yaprağı yumruklama, balta, merdiven, kazma vs. olaylarına biraz güldüm açıkçası :)

Vücudunuz, yağ oranınız güzel güzel bu şekilde hacimlenmeye devam.

Geçmiş konularım var,ve suan konuda before after fotosuda var iyi incelemeni tavsiye ederim.ilk video komik olabilir.2 incisi daha profesyonel.Hacim gerek duymuyorum artık.Kick boxa başladım.orda ilerleme alabilirim.teşekkür ediyorum.

Sayın üyemiz lütfen yazım kurallarına uyalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş konularım var,ve suan konuda before after fotosuda var iyi incelemeni tavsiye ederim.ilk video komik olabilir.2 incisi daha profesyonel.Hacim gerek duymuyorum artık.Kick boxa başladım.orda ilerleme alabilirim.teşekkür ediyorum.

Evet gördüm dediğiniz fotoğrafları, eski konudaki fotoğraflarınızı da baktım ancak spora başlamadan önceki fotoğraflarınızı kastetmiştim. Yorumlarımı dalga geçmek amaçlı düşünme gördüğümü diyorum. Vücudunuz güzel, estetik ve fit. Boksa başlamanızda bence daha mantıklı ki bende boksu seviyorum 5-6 ay yapmıştım ve kolum dirsekten kırık olduğu için bırakıp vücut geliştirmeye başladım. Bu hacmi korursun bence. Başarılar thums:

Evet gördüm dediğiniz fotoğrafları, eski konudaki fotoğraflarınızı da baktım ancak spora başlamadan önceki fotoğraflarınızı kastetmiştim. Yorumlarımı dalga geçmek amaçlı düşünme gördüğümü diyorum. Vücudunuz güzel, estetik ve fit. Boksa başlamanızda bence daha mantıklı ki bende boksu seviyorum 5-6 ay yapmıştım ve kolum dirsekten kırık olduğu için bırakıp vücut geliştirmeye başladım. Bu hacmi korursun bence. Başarılar thums:

Bende öyle düşünüyorum.Dövüş sporu öğrenmekte fayda var :)

Omuz triceps biceps gelişirse tam olur
Bacak?
Her şeye rağmen çok güzel olmuş
Tebrikler

Omuz triceps biceps gelişirse tam olur
Bacak?
Her şeye rağmen çok güzel olmuş
Tebrikler

:) Amacım Fit Bir Vücut'tu belki fotoğraf'da pek anlaşılmaz ama gerçek hal olarak herşeyimin tam olduğunu düşünüyorum ve kickbox'a hazır olduğumu hissediyorum :).Orada geri kalan eksiklikleri tamamlayacağımı bildiğim için pek zorlamıyorum nasıl olsa herşey zamanla olacaktır :).

Bacak antremanı asla eksik bırakmadım.Nedense bacaklar hep arkaplan'da kalıyor.Fotoğraflarını yakın zamanda atarım :)

:)

1 videoda etrafa saldırmana anlam veremedim :)
gelişime gelirsek ; ilk fotolar olmadığı için nasl bi gelişim gösterdiğini bilemem ama yağsız fit bir vücuda sahipsin , biraz daha hacim gerekli bana göre
yinede iyi fit bir vücut tbrkler

İlkler herzaman kötü olur ama 2.inci videoda daha düzgün bişeyler yapmaya çalıştım :).Hacim gerek duymuyorum 75 kg ideal :=)

Alt yapı olduğundan kısa zamanda güzel , şekilli herkesin isteyebileceği bir vücut tipi geliştirmişsin hayırlısı olsun darısı herkesin başına ... (:

Sabır ve disiplin şart başarılar ..

Birde son olarak omuz programını merak ediyorum paylaşabilirsen sevinirim ..

Son düzenleme:
Back
Yukarı