VgIsmaıl
Yeni Üye
Merhaba Forumdaşlarım dumbelllls
ÖncelikleKonuma Hoşgeldiniz 
Ben İsmail Özdemir,Memleketim Trabzon,İstabul'da İkamet Ediyorum.02/01/1993 Doğumluyum.Üniverste Öğrencisiyim.Herşeyi bir arada yapmaya çalışıyorum.İş,Spor,Okul,Ev Hayatı elimden geldiğince en iyisini istedim her zaman kendim için onun için hep çalıştım,Çalışmak Herşeyin İlacıdır diye düşünüyorum.Vücutgeliştirme'ye İlgim senelerce önce abim başladığında başlamıştı.Ve zaman geçtikçe daha da cok arttı ilgim,rocky filmleri olsun,rambo filmleri olsun,hep istemiştim öyle bir vücudum olsun diye,sabrettim cok çalıştım amacıma ulaştım diye düşünüyorum.Tabi olumsuz yorum yapanlar olacak onlarada teşekkür ediyorum.Ben hedefime ulaştıysam.Kim ne diyebilirki artık.Vg'ye 2012 Haziran-Temmuz ay'larında ev'de başladım.Artık elde ne var'sa Supplement aldım !! UCUZ DİYE AMA ELİMDE PATLADI HEPSİNİ ÇÖPE DÖKTÜM,VE YEMİN ETTİM KULLANMAYACAĞIM DİYE,VE TUTTUMDA.Sonrasında Eylül ayında Gym'ye başladım.Ev'de çalışmamın yararları olmuş,abdominal kaslar olsun,sırt,omuz,biceps artık ne desem altyapım sağlamdı,Yağ problemim yoktu,Allaha şükür genetiğimde iyiydi ki,3 Ayda salonda istediğim hedefe Ulaştım.Sürekli paylaşımlar yaptım,Evde çalştğm zamanlar olsun,salonda çalştğm zamanlar olsun,Paylaşmak İyidir
.Ve Şimdi bu son konum olacak videolar ve fotolar 
Okuduğunuz İçin teşekkür ediyorum.Umarım sizi çok yormamışımdır.
weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter
Bu Eski Konum,Evde Yaptığım Zamanlardan
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/3-ay-evde-bu-kadar-t55838.html?t=55838
Ölçüler
Soğuk
Omuz 119-120
gğs 102
Bel 78
Kol 34
Kilo:70
Boy : 1.77 1.78
weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter
Şimdi İse Gym'de Son'a Geldiğim Fotoğraflar.
Ölçüler
Omuz 128
gğs 115
Bel 80
Kol 38
Kilo:75
Boy : 1.78
weightlifter
VE SON OLARAK MOTİVASYON VİDEOLARIM
Hayatınızı Değiştirin | İsmail Özdemir | Motivasyon [Motivation] Video | OFFICAL
[YOUTUBE]QlyeiR7123g[/YOUTUBE]
Sizde Başarabilirsiniz | Motivasyon-2 | İsmail Özdemir | Fitness&BodyBuilding |
[YOUTUBE]L-D2_jcNUQ4[/YOUTUBE]
TEŞEKKÜRLER

Ben İsmail Özdemir,Memleketim Trabzon,İstabul'da İkamet Ediyorum.02/01/1993 Doğumluyum.Üniverste Öğrencisiyim.Herşeyi bir arada yapmaya çalışıyorum.İş,Spor,Okul,Ev Hayatı elimden geldiğince en iyisini istedim her zaman kendim için onun için hep çalıştım,Çalışmak Herşeyin İlacıdır diye düşünüyorum.Vücutgeliştirme'ye İlgim senelerce önce abim başladığında başlamıştı.Ve zaman geçtikçe daha da cok arttı ilgim,rocky filmleri olsun,rambo filmleri olsun,hep istemiştim öyle bir vücudum olsun diye,sabrettim cok çalıştım amacıma ulaştım diye düşünüyorum.Tabi olumsuz yorum yapanlar olacak onlarada teşekkür ediyorum.Ben hedefime ulaştıysam.Kim ne diyebilirki artık.Vg'ye 2012 Haziran-Temmuz ay'larında ev'de başladım.Artık elde ne var'sa Supplement aldım !! UCUZ DİYE AMA ELİMDE PATLADI HEPSİNİ ÇÖPE DÖKTÜM,VE YEMİN ETTİM KULLANMAYACAĞIM DİYE,VE TUTTUMDA.Sonrasında Eylül ayında Gym'ye başladım.Ev'de çalışmamın yararları olmuş,abdominal kaslar olsun,sırt,omuz,biceps artık ne desem altyapım sağlamdı,Yağ problemim yoktu,Allaha şükür genetiğimde iyiydi ki,3 Ayda salonda istediğim hedefe Ulaştım.Sürekli paylaşımlar yaptım,Evde çalştğm zamanlar olsun,salonda çalştğm zamanlar olsun,Paylaşmak İyidir

Okuduğunuz İçin teşekkür ediyorum.Umarım sizi çok yormamışımdır.
weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter
Bu Eski Konum,Evde Yaptığım Zamanlardan
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/3-ay-evde-bu-kadar-t55838.html?t=55838
Ölçüler
Soğuk
Omuz 119-120
gğs 102
Bel 78
Kol 34
Kilo:70
Boy : 1.77 1.78
weightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifterweightlifter
Şimdi İse Gym'de Son'a Geldiğim Fotoğraflar.
Ölçüler
Omuz 128
gğs 115
Bel 80
Kol 38
Kilo:75
Boy : 1.78
weightlifter
VE SON OLARAK MOTİVASYON VİDEOLARIM
Hayatınızı Değiştirin | İsmail Özdemir | Motivasyon [Motivation] Video | OFFICAL
[YOUTUBE]QlyeiR7123g[/YOUTUBE]
Sizde Başarabilirsiniz | Motivasyon-2 | İsmail Özdemir | Fitness&BodyBuilding |
[YOUTUBE]L-D2_jcNUQ4[/YOUTUBE]
TEŞEKKÜRLER
Eklentiler
-
DSC_0046 (2)-horz.jpg91,2 KB · Görüntüleme: 2.220
-
DSC_0115.jpg51,9 KB · Görüntüleme: 2.198
-
Adsız.jpg9 KB · Görüntüleme: 2.110
-