uzay demiralp
Üye
Çalışmakla bişey olmaz yemene dikkat et sen ancak o zaman ağırlık çalışması etki gösterir.Hayirlisi her hafta gelisimimi cekiyorum 2 3 aya duzgun calisirsam birseyler olurmu
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Çalışmakla bişey olmaz yemene dikkat et sen ancak o zaman ağırlık çalışması etki gösterir.Hayirlisi her hafta gelisimimi cekiyorum 2 3 aya duzgun calisirsam birseyler olurmu
![]()
Tamam o zamanArada fark yok isiktan ve sol kolumda eskiden kirik vardi cok iyi kasamiyorum o yuzden ords sag kolumu kastim ikiside ayni yani olcdurdum
Bu konuda tavsiye verebilecek potansiyeli kendimde henuz goremiyorum. Sizin çalismanizi baz alarak daha dogru bilgi verecek profesyoneller varken simdi benim "al al" demem "desteksiz sallama" olur. Kaldi ki ben kullaniyorum diye "zaten bilincsiz hareketler yapiyorsun" diye dusunenler de olacaktir. Ama ben kas kaybi riskini almak istemiyorum. Tamamen kisisel. Belki risk altinda bile degilimdir. O derece kisisel yani.Tesekkurler acaba bir sorum olucak protein tizu felan kullanmaya baslamalimiyim?