3 AYLIK DEĞİŞİM YORUMLARINIZI ALMAK İSTERİM

Suplement tamamen seninle alakalı bir durum.
Eğer günlük alman gereken protein miktarını dolduramıyorsan Protein tozu kullan.
Yine bcaa + creatine kombinasyonu sana uzun vade de kazanç sağlayacaktır lakin bu senin amaçların ile alakalı.

Suplement tamamen seninle alakalı bir durum.
Eğer günlük alman gereken protein miktarını dolduramıyorsan Protein tozu kullan.
Yine bcaa + creatine kombinasyonu sana uzun vade de kazanç sağlayacaktır lakin bu senin amaçların ile alakalı.

şunu merak ediyordun bcaa+creatin hariç şu protein tozunu bırakınca sarkma vs diye söylentiler dolaşıyor doğru mudur acaba

4 ay suplement kullandım yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum lakin spora tam gaz devam ediyorum.
Herhangi bir sarkma olmadı hocam fotoğraf atabilirim :)

Supplementler çok zararlı şeyler değildir lakin dozu gereğinden fazla alırsan böbrek fazlasını atarken zorlanabilir o yüzden yakacağın, ihtiyacın kadar olanı al.
Mesela creatin alırsın sana satan adam günde 15-20 gr kullan der eğer 70 kilonun altındaysan 5 gr creatini geçmemen gerekiyor (en azından birçok otorite bu şekilde konuşuyor.)
O yüzden olay senin amacın ve bilinçli kullanım.

4 ay suplement kullandım yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum lakin spora tam gaz devam ediyorum.
Herhangi bir sarkma olmadı hocam fotoğraf atabilirim :)

Supplementler çok zararlı şeyler değildir lakin dozu gereğinden fazla alırsan böbrek fazlasını atarken zorlanabilir o yüzden yakacağın, ihtiyacın kadar olanı al.
Mesela creatin alırsın sana satan adam günde 15-20 gr kullan der eğer 70 kilonun altındaysan 5 gr creatini geçmemen gerekiyor (en azından birçok otorite bu şekilde konuşuyor.)
O yüzden olay senin amacın ve bilinçli kullanım.

bazı günler çok nadır günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum bu yüzden o ğünlerde ek takviye yapmak için almayı planılıyorum :)

Supplement alıcaksan paranı boşa kaptırmamanı öneririm.
Protein ihtiyacını rahatça beslenme ile karşılarsın supplement alıcaksan kreatin al.

beslenme
sabah 3 yumurta - 90 gr yulaf 200 ml süt 1 muz
öğle okulda değişiyo evde olursam 150 200 gr tavuk göğsü - makarna
ikindi yeşil mercimek - nohut vs
idmah arkası 1 muz 200 250 gr tavuk makarna vs
akşam arasında kuru üzüm fıstık vs lor

beslenme
sabah 3 yumurta - 90 gr yulaf 200 ml süt 1 muz
öğle okulda değişiyo evde olursam 150 200 gr tavuk göğsü - makarna
ikindi yeşil mercimek - nohut vs
idmah arkası 1 muz 200 250 gr tavuk makarna vs
akşam arasında kuru üzüm fıstık vs lor