danqer29
Üye
Spor geçmişim yok 2 ay çevremin söylediklerine dayanarak sadece kol çalıştım 1 aydır bodyforumtr'yi buldum 1 aydır evde 2 dambılla programını uyguluyorum her gün şınav çekerek başlıyorum. Vucudumu kasmadım kassam göbek belli olmuyor.
artık moderatörlerden "6 ay olmadan fotoğraf paylaşmayınız" diye bir kural koymasını isticem.
3 ayda kaslarınızın şiştiğini sanıyorsunuz halbuki vücudunuz tabir-i caizse et kesiyor bunu da şişkinlik sanıyorsunuz.
gittiğin 3 ay boşa gitmiş.benim yorumum bu.
çok güzel çalışmışssın 3 ayda yapılabilecek en iyi vücutlardan birisi sanırım.beslenme ve göğüs programını yazarsan sevinirim
artık moderatörlerden "6 ay olmadan fotoğraf paylaşmayınız" diye bir kural koymasını isticem.
3 ayda kaslarınızın şiştiğini sanıyorsunuz halbuki vücudunuz tabir-i caizse et kesiyor bunu da şişkinlik sanıyorsunuz.
gittiğin 3 ay boşa gitmiş.benim yorumum bu.
Revolt belki bunu söylemek bana düşmez.Belki saygısızlık olacak ama cidden yaptığınız iyi bir şey değil neredeyse büyün yorumlarınız böyle kırıcı ve sorgulayıcı kimsenin attığı fotoğrafları sorgulamak ve ya atmamasını istemek sizin üstünüze vazife değil.Şu an için forumda 6 ay olmadan fotoğraf paylaşılmaz diye bir yasak yok.İsteyen istediği gibi fotoğrafını paylaşır eğer böyle bir yasak gelirse o zaman karışabilirsiniz.Üstünüze vazife olmayan işlerle uğraşmayın.Saygısızlık olduysa kusura bakmayın ama bütün yorum yaptığınız konularda görüyorum bunu kırıcı ve gereksiz bulduğum için bu yorumu yaptım.Teşekkürler.