3 Aylık Vücudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaan26

Üye
Merhaba arkadaşlar 3 aydır düzenli olarak yapıyorum.Ölçülerim
boy:178
kilo:73
omuz:119
göğüs:102
kol:35
bel:80
kalça:94
eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Fotoğraf2850A.jpg
    Fotoğraf2850A.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 502
  • Adsız.png
    Adsız.png
    125,6 KB · Görüntüleme: 544
Sırt geri kalmış gibi geldi ?

Sırt geri kalmış gibi geldi ?
evet hocam barfiksi programa yeni dahil ettim barfiks olmadığı için pek gelişmedi sırtım[DOUBLEPOST=1401485976][/DOUBLEPOST]
başlangıç ölçülerini, kilonuda belirtirsen yorum yapabiliriz genel olarak vücut iyi zamanla belirginleşecektir kas grupların.
başlangıç ölçülerini, kilonuda belirtirsen yorum yapabiliriz genel olarak vücut iyi zamanla belirginleşecektir kas grupların.
3 ay önceki ölçülerim
kilo:69
omuz:115
göğüs:98
kol:32.5
bel:83
kalça:95

omuz hic spor yapmamis birisi gibi.Onun ustune cok gitmelisin dostum.Bir cok insan var boyle ust calisir bacak calismaz falan, bu cok yanlis.Bacaklardir sizi guzel gosteren, nasilki gogus kaslarinizin guze lgozukmesini istiyorsaniz once sirtinizin iyi olmasi gerekiyorsa bacakda butun vucut icin oyledir.
Saygilar.

3 Ayda nasıl böyle trapez yaptın biraz kuşku verici. Steroid kullanıyor musun ?
Trapez değil o :) Omuzlarını poz verirken düşük tutmuş ışığında etkisiyle trapez ön plana çıkıyor.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı