oguzhanarikan
Üye
tebrikler kardeşim istikrar önemli
)

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bence sıktığın fotoğrafı başka açı ile çek kötü açıdan almış gibisinHocam yazdıklarımı bi doğru okusaniz keşke? Spora ilk başladığım zamanki resimler değil bunlar tarihlerini bilmiyorum dedim yani bunlarda 2. Ayin sonlarinda büyük ihtimal[DOUBLEPOST=1478083030][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler en başta dediğim gibi bicepslerim yukardan başlıyor omuzuma xok yakin toplanıyor yani sıkıntı orada ama bazilari ısrarla kendi kafasından konuşuyor
benimde dediğim kol 38 değil bariz belli 38 lik kol öyle durmaz ince kolların max 35[DOUBLEPOST=1478082832][/DOUBLEPOST]
arkadaşım gördüğün gibi 31 di dediğin kol ile şimdiki arasında fark yok gibi kol öyle 7 cm gelişse farklı dururdu bi kendin bak resme
benimde anlamadığım şey bu kadar insan neden genel konuşuyorum sadece kola takıyor, adamlar kolu büyütmek için kendini yırtıyor sırt göğüs ceset oluyor. çok garip bir ülkeyiz.
Göğüslerin ve omuzlarin geniş olmadiktan sonra kol ortaya çıkmaz bence ayrıca denize tshirt ile girmiyoruzyazın tişörtte gösterebilinen en bariz şey kol koldan anlaşılıyor da ondan yoksa ben gögüse daha çok çalışıyorum aslına bakarsanız omuz gögüs daha önemli bence ama kol estetik açısından çok önemli
Göğüslerin ve omuzlarin geniş olmadiktan sonra kol ortaya çıkmaz bence ayrıca denize tshirt ile girmiyoruz![]()
bazı arkadaşlar hiç bişey yapmayıp sadece kol yapmaya çalışıyor ondan dedim , tabi her bölgenin ayrı bir estetiği var şahsen bende en çok göğüs ve kanat bölgelerini severim![]()
Olabilir kendim olcmedim ama olabilir yani3 ayda 8 cm bravo ölcümde yanlıs olabilir mi acaba
Kolları soğuk olan biri olarak fotoğrafları koyuyorum buraya. Dostum bence de kolun 38 cm değildir arkadaşında dediği gibi max 35.![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi