• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık sizce iyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hedo84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam yazdıklarımı bi doğru okusaniz keşke? Spora ilk başladığım zamanki resimler değil bunlar tarihlerini bilmiyorum dedim yani bunlarda 2. Ayin sonlarinda büyük ihtimal[DOUBLEPOST=1478083030][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler en başta dediğim gibi bicepslerim yukardan başlıyor omuzuma xok yakin toplanıyor yani sıkıntı orada ama bazilari ısrarla kendi kafasından konuşuyor
bence sıktığın fotoğrafı başka açı ile çek kötü açıdan almış gibisin

benimde dediğim kol 38 değil bariz belli 38 lik kol öyle durmaz ince kolların max 35[DOUBLEPOST=1478082832][/DOUBLEPOST]
arkadaşım gördüğün gibi 31 di dediğin kol ile şimdiki arasında fark yok gibi kol öyle 7 cm gelişse farklı dururdu bi kendin bak resme

anlamadığın neden takıldın ölçüsüne biz görüşümüzü söylüyoruz diyebilirsin yanlışlık olabilir diye bu kadar abartmanında alemi yok inşallah 45 olur ama şuan 35 bu kol yanlış anlama

Ben ölçüsüne takilmadimki yaptığıniz yoruma mantıklı cevap veriyorum bana göre ben burda kolumu tartışmak istesem tüm vücudumu atmazdim siz olculere takildiniz gibi :D

benimde anlamadığım şey bu kadar insan neden genel konuşuyorum sadece kola takıyor, adamlar kolu büyütmek için kendini yırtıyor sırt göğüs ceset oluyor. çok garip bir ülkeyiz.

Çok haklısın ülke de spora giden sadece kola bakıyor biz ozaman göğüs sirt omuz idmanlarını boşuna yapiyoruz

benimde anlamadığım şey bu kadar insan neden genel konuşuyorum sadece kola takıyor, adamlar kolu büyütmek için kendini yırtıyor sırt göğüs ceset oluyor. çok garip bir ülkeyiz.

yazın tişörtte gösterebilinen en bariz şey kol koldan anlaşılıyor da ondan yoksa ben gögüse daha çok çalışıyorum aslına bakarsanız omuz gögüs daha önemli bence ama kol estetik açısından çok önemli

yazın tişörtte gösterebilinen en bariz şey kol koldan anlaşılıyor da ondan yoksa ben gögüse daha çok çalışıyorum aslına bakarsanız omuz gögüs daha önemli bence ama kol estetik açısından çok önemli
Göğüslerin ve omuzlarin geniş olmadiktan sonra kol ortaya çıkmaz bence ayrıca denize tshirt ile girmiyoruz :)

bazı arkadaşlar hiç bişey yapmayıp sadece kol yapmaya çalışıyor ondan dedim , tabi her bölgenin ayrı bir estetiği var şahsen bende en çok göğüs ve kanat bölgelerini severim :D

bazı arkadaşlar hiç bişey yapmayıp sadece kol yapmaya çalışıyor ondan dedim , tabi her bölgenin ayrı bir estetiği var şahsen bende en çok göğüs ve kanat bölgelerini severim :D

bende kanatlar çıkmıyı düz vucut tipim var galiba 2 ay oldu spora başlayalı gögüs çabuk toparladı karın bölgesi de fakat kanat hiç yok diyebilirim belki yağ oranım yüksek ondan olabilir kardiyolara başladım 91 kiloyum biraz yağ yakarsam sonra bulka girdiğimde kanada ağırlık vereceğim

Kolları soğuk olan biri olarak fotoğrafları koyuyorum buraya. Dostum bence de kolun 38 cm değildir arkadaşında dediği gibi max 35.
f489900b8bfe6a974631dd7bdf5d7d33.jpg
21862d22f9d5ae4d018217c7bc32aef0.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kol ölçüsü tartışmasına son vermek için sana zahmet şu mezuroyu sar da koluna bi ölçerken fotoğrafını çekiver...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen böyle devam et iyi gidiyorsun kollarin bilmem kacmis bilmem neymis bos bunlar seneyi doldur öyle ölc bic ;)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı