3.Aylık gelişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında buraya fotoğraf koyulacak bir vucuda sahip olmadığımın farkındayım ama 3 aylık periyodda da geliştiğimi hissedebiliyorum bununla birlikte 3 aydır beslenmeme gerçekten özen gösteriyorum yulaf delisi oldum çıktım diyebilirim günlük 35-40 gr protein ve 100 -150 gr karbonhidrat alıyorum tuz,şeker ve bilumum beyazları hayatımdan çıkardım,ama şimdide kahve müptelası oldum çıktım,after-before yapamayacağım çünkü spora başlamadan önce çekildiğim bir foto bulamadım demiştim ama facebook saolsun en son foto benim ilk halim diğerleri güncel ,Genede fikirlerinizi almak istiyorum

Eklentiler

• bahadır 4.jpg
    bahadır 4.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 381
  • bahadır 3.jpg
    bahadır 3.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 377
  • bahadır 2.jpg
    bahadır 2.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 390
  • bahadır 1.jpg
    bahadır 1.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 370
  • ham bahadır.jpg
    ham bahadır.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 345
Son düzenleme:
Çok az protein alıyorsun abi. Spor yapıyorsan en az 1,5 gram proteine ihtiyacı var vücudun. Yapmıyorsan bile bu oran çok az. Yine de 3 ayda vücut toparlamış kendini.

abi 2 3 ay gidip resimleri cekip yorum yapmamızı beklemeyin.ilk 2 3 ayda kendinize göre cok ilerlemiş olabilirsiniz ama en az 1senede önce eksikleri veya fazlalarını göremeyiz.eleştirmek istemedim umarım anlamışındır

Miktarında yanlışım olabilir Sabah ve akşam idmandan sonra bir ölçek mp combat whey kullanıyorum aynı zamanda gün içerisinde 8-10 adet yumurta yiyorum öğlen arası tavuk gögsü 100-150 gr kadar tüketiyorum ve imkanım elverdiğince kırmızı et yemeye özen gösteriyorum,

Elbetteki anlıyorum bundan 9 ay önce omuz kapsülümü zedelediğimden ötürü spora 5 ay ara vermek durumunda kaldım 5 ay ara ile yeniden başladım ayrıca 1999 senesinde 1 sene kadar bu sporu yapmışlığım var lakin bu aradan geçen 14 sene spor yapma imkanım olmadı ve tekrar dönüş yaptım..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:21 ----------

Konu neden kilitlenecek anlayamadım.. ?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı