Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
O kadar mı ya iki foto arasında 7 kilo fark varAyni fotoyu 2defa atmandaki amac ne?
Evet hocam almadım 6 yumurta yeter sanıyodum son iki haftada abi sağolsun 400 gram tavuk 1 litre süt yulaf ezmesi falan ekledim besin programına 5e indirdim yumurtayıdaVar bişiler. Fazla protein almadığın cok belli ama
Yaşın v.g için erken. İnternette hormon alıp ben 18 yaşında 100 kilo oldum diyenlere kulanta asma. Sabah 5 6 yumurta yarımlitre süt iç yulaf ye güne böyle başla. Ucuz şeyler bunlar. Bakla et sebze meyve yide gün içi buldukca göm. Bırakma zamanla güzel olur. Sabır bu işin cözümü. Cok kendine bakma aynada aZmı cokmu geliştim deme. İştahını kaçırır böyle şeyler.Evet hocam almadım 6 yumurta yeter sanıyodum son iki haftada abi sağolsun 400 gram tavuk 1 litre süt yulaf ezmesi falan ekledim besin programına 5e indirdim yumurtayıda
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
60 kiloya çıktım o yazdığım besin programına yeni geçtim zaten eminim kış gelince herşey daha iyi olucak istediğim kadar gelişmesem bile bırakmam seviyorum bu sporu ağırlıkları bench presse takmak bile zevk veriyoYaşın v.g için erken. İnternette hormon alıp ben 18 yaşında 100 kilo oldum diyenlere kulanta asma. Sabah 5 6 yumurta yarımlitre süt iç yulaf ye güne böyle başla. Ucuz şeyler bunlar. Bakla et sebze meyve yide gün içi buldukca göm. Bırakma zamanla güzel olur. Sabır bu işin cözümü. Cok kendine bakma aynada aZmı cokmu geliştim deme. İştahını kaçırır böyle şeyler.
Böyle düşünmen cok güzel. Hiç bırakma zaman gelcek paran olcak vs daha cok yemek yiyebilceğin fırsatları bulcan. Sabır = başarı60 kiloya çıktım o yazdığım besin programına yeni geçtim zaten eminim kış gelince herşey daha iyi olucak istediğim kadar gelişmesem bile bırakmam seviyorum bu sporu ağırlıkları bench presse takmak bile zevk veriyo
Evet az yiyomuşum bide araya ameliyat işi girince geri gitti 3 kilo sonra geri aldım besin programını değiştirdim alıyorum şimdi kilogelişim yok gibi kesin yemek yemiyorsun yoksa yaeni başlıyan biri illahaki gelilşir
tmm o zaman kesin büyürsünEvet az yiyomuşum bide araya ameliyat işi girince geri gitti 3 kilo sonra geri aldım besin programını değiştirdim alıyorum şimdi kilo