3 aylık degişim yorumlarmısınız gören yardım edebilir mi ?

Besin takviyesi almadan senin büyümen zor. Takviyenin yanında beslenmeni de sağlam tutacaksın. Gör beklediğin günler yakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

50 kilo Adam ne kullansın?

Bir şey kullanmak zorunda mı? Besin takviyeleri şart ürünler değillerdir.

Şuan doğru düzgün yemek yemeye devam etse zaten kilo alacak, hem de vücuduna soya, emülgatör vs bir sürü gereksiz besini sokmadan.

Bir şey kullanmak zorunda mı? Besin takviyeleri şart ürünler değillerdir.

Şuan doğru düzgün yemek yemeye devam etse zaten kilo alacak, hem de vücuduna soya, emülgatör vs bir sürü gereksiz besini sokmadan.
Senin kullandigin beslenme varmi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam sizsiniz. Atın fotoğraflarınızı da mükemmel beslenme ile Nasıl fiziğiniz var görelim.

Konuyla alakası nedir?

Ben gainer'a gerek yok diyorum. İçinde soya var diyorum, şeker var diyorum, bunları tüketmeye gerek yok diyorum, ona verilecek paraya yazık, yarısı kadar paraya pirinç, yulaf, bulgur, alınır diyorum. Daha ucuza, daha güzel besinler alınır. Az mantıklı olun.

Neyse birşey demiyorum sen kullanmazsın.

Herkes kendi fikrini söyler, geçer. Bu kadar. Uzatılacak bir durum yok neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım, normal beslenmeyi isterseniz burada 20 yıllık kişilere sorun onlar da aynı cevabı verir.

Bu üslupla zaten benimle muhattap olmayın. İyi akşamlar, hayırlı kandiller.

Bu gainer kullan protein tozu kullan diyenlere supplement firmaları para falan mı veriyor acaba, nedir bu supplement düşkünlüğü? Gerçi suç sizin değil, medyanın da neyse girmeyeyim şimdi bu konuya..
Gainer'e gerek yok, basıyorlar basit şekeri sonra kalorisi fazla oluyor, kilo alıyorsun, sonra kilo aldım diye seviniyorsun.. Kilo almak zor değil ki zor olan şey kas kütlesi inşaa etmek.. Hiç gerek yok gainer mış tozmuş vs... Yemek yese ve biraz zamana bıraksa işi zaten kilo alıcak, ona para ver buna para ver adamın aylık 300-400 tl si supplemente gidicek, bu paraya bir sürü karbonidrat kaynağı alırsın... İsterse 30 kilo olsun, yine gainer kullanmasına gerek yok.. Adam zaten düzgün yemek yemediği için kilo alamıyor, yemek yese kilo alıcak.. İşin özü, konu sahibi dostum, bana özelden mesaj attığın için gelip yorum yaptım, gainer gibi şeylere hiç girmene gerek yok, beslenme tarzını oturt, ve işi zamana bırak.. Clean bulk ile devam et başarılar..

Bu gainer kullan protein tozu kullan diyenlere supplement firmaları para falan mı veriyor acaba, nedir bu supplement düşkünlüğü? Gerçi suç sizin değil, medyanın da neyse girmeyeyim şimdi bu konuya..
Gainer'e gerek yok, basıyorlar basit şekeri sonra kalorisi fazla oluyor, kilo alıyorsun, sonra kilo aldım diye seviniyorsun.. Kilo almak zor değil ki zor olan şey kas kütlesi inşaa etmek.. Hiç gerek yok gainer mış tozmuş vs... Yemek yese ve biraz zamana bıraksa işi zaten kilo alıcak, ona para ver buna para ver adamın aylık 300-400 tl si supplemente gidicek, bu paraya bir sürü karbonidrat kaynağı alırsın... İsterse 30 kilo olsun, yine gainer kullanmasına gerek yok.. Adam zaten düzgün yemek yemediği için kilo alamıyor, yemek yese kilo alıcak.. İşin özü, konu sahibi dostum, bana özelden mesaj attığın için gelip yorum yaptım, gainer gibi şeylere hiç girmene gerek yok, beslenme tarzını oturt, ve işi zamana bırak.. Clean bulk ile devam et başarılar..
Eyvallah hayirli kandiller

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Sahibi Supplement alacak ve kütlesine göre protein tozunda karar kılmış bende dedim ki sen GAİNER al.
Konuyu anladınız mı? İnşAllah anlamışsınızdır. Sabrının olmadığını konuyu okusaydınız onu da anlardınız.
Supplement firmaları para mı veriyor gibi saçma itham yada boş lafları da söylememiş olurdunuz.
Bu işin temeli beslenme ve dinlenmedir. Daha hızlı yol almak isteyen takviyesini de kullanır. Almak isteyene gerek yok demek bence daha bir anlamsız harekettir.

Konu Sahibi Supplement alacak ve kütlesine göre protein tozunda karar kılmış bende dedim ki sen GAİNER al.
Konuyu anladınız mı? İnşAllah anlamışsınızdır. Sabrının olmadığını konuyu okusaydınız onu da anlardınız.
Supplement firmaları para mı veriyor gibi saçma itham yada boş lafları da söylememiş olurdunuz.
Bu işin temeli beslenme ve dinlenmedir. Daha hızlı yol almak isteyen takviyesini de kullanır. Almak isteyene gerek yok demek bence daha bir anlamsız harekettir.

B
Heldman rumuzlu arkadaş kilondan haberi yok sanırım saçmalamış. Mussclethech alabilirsin gayet güzel 200 ₺ ye bulabilirsin.

Saçmalamış derken ? Gayet yerinde bir tavsiye gainer al dedim ve beslenmeni düzene sok dedim neyi saçma ? Lütfen yorum atmak ve tartışma çıkartmak için yorum atmayalım.

Back
Yukarı