3 aylık bi yağ yakımım..yorumlarınız..ss var

lipo6x den bi kutu aldım 240 kapsüllük hala kullanıyorum... spora başladıktan 1 ay sonra aldım lipoyu ve diyetle birlikte başladım kullanmaya...3 aydırda kullanıyorum azaldı sayılır lipo fazla kalmadı bitince bi kutu daha sipariş etcem...

güzel bi incelme yakalamıssın protein miktarını biraz arttır antreamanlarınada dikkat et vücudun hatsız duruyo biraz şekillendir :) yağ yakıcıyı da yeni kutu sipariş ediceksen lipo6x black al ona devam et yagsız gelişirsin ;)

bayağı kıl muhabbetine dönmüş burası :D
3 ay için iyi ama hala göbek var aynı istikrarla devam etmesilisin uyguladığın sisteme...

cok değişiklik var alttakinde göbeğin içeri çekilmiş iyi ama merak ettiğim o vucuttaki kılları nasıl döktünüz öğrenebilirmiyim süper olmuş ya :)

cok değişiklik var alttakinde göbeğin içeri çekilmiş iyi ama merak ettiğim o vucuttaki kılları nasıl döktünüz öğrenebilirmiyim süper olmuş ya :)
herkes aynısını dio spor salonundakilerde karnını içinemi çekiyorsun diye arkadaşlar mekik 600 tekrar yapıyorum hergün ve karın bölgesinde öne dogru bi şişlik oluştu buda yanlarda çıkıntı yaptı görende karnımı içine çektigimi sanıyor kıl konusuda altı üstü 3 tllik bi tüy dökücü krem okadar...

herkes aynısını dio spor salonundakilerde karnını içinemi çekiyorsun diye arkadaşlar mekik 600 tekrar yapıyorum hergün ve karın bölgesinde öne dogru bi şişlik oluştu buda yanlarda çıkıntı yaptı görende karnımı içine çektigimi sanıyor kıl konusuda altı üstü 3 tllik bi tüy dökücü krem okadar...
ama gerçekten içe cökmüş gibi sanki karın size bakarak bizde baslıcaz spor salonuna inş böyle sonuclar alırız peki o kılları döktükten sonra daha cımıyormu izi fln kalmıyormu :)

img1296y.jpg

img1297jwy.jpg

üsttekiler 4 ay önceki halim
alttakilerde 3 ay önceki halim şu an 4.aydayım...
resim004q.jpg

resim005cza.jpg

arkadaşlar gelişme varmı farkedemiyorum sizin yorumlarınızı almak istiyorum
lipo 6x ile birlikte diyetteyim ama protein olarak yumurtadan başka bişiy bilmiyorum bazen yogurtta yiyorum başka önerceginiz bişiyler varsa
78 kilodan 73e düştüm ama bel bölgesi beni rahatsız ediyo
Haftada 4 gün antrenmandan önce
15 dkka tempolu koşu
400 mekik
400 yanlara eğilme
600 sopa çevirme yapıyorum ama zarzor biraz eritebildim günde 3-4 sefer nescafe içiyorum sade sert...weightlifter

Oncelikle belli bir yag yakimi olmus tebrikler. 1 kac tavsiyede bulunmak istiyorum size:
1 Daha etkili bir yag yakimi icin.aerobik exersizlerinizi (tempolu kosu) sabah ac karniniza lipo6 aldiktan sonra yapin. bunu yapamiyorsaniz, aerobik exersizinizi agirlik antremaninin basinda degil son kisminda yapin.
2 Aldiginiz gunluk kalori miktarini 300-500 azaltin.
3 gece karbonhidrat kesinlikle almayin.eger alacaksaniz bol bol lahana yiyin
4 Vucut yagi her bolgeden yakar en son da belden.Bu sebeple sabirli olmaya devam edin.
kolay gelsin

Bende yağ yakıcı kullanarak sonuca ulastım ama bel bolgesı gercekden zorluyor

Splash 19 400 mekik 400 yana eğilme vb yapacağına 15 dakika koşuyu yükseltseydin emin ol çok daha fazla kilo verirdin....Tabi gene iyisin emek vermişsin tebrik ederim..

Back
Yukarı