3 aylık before-after (skinny fat)

Merhaba arkadaşlar öncelikle skinny fat olduğum için bulk mu definasyon mu kararsız kaldım ve hacimi daha çok sevdiğim için clean şekilde bulk yaptım protein alımıma özen gösterirken karbonhidrata o kadar dikkat etmedim haftada 2-3 kere istediğimi yedim yalan yok :D Başlangıç kilom 69 du sanırım şuan 72 kg yum kol ölçüsü almıştım birde başlangıç - 31.5 şuan 34 ikiside soğuk sıcakken ölçmedim hiç, karın bölgesini o kadar dert etmiyorum belli bir kas kütlesi olmadan da definasyona gerek yok o kadar da kilolu olduğumu düşünmediğim için clean bulk tarzı bişey yaptım iyi kötü yorumlarını neye ağırlık vermemi yazabilirsiniz herkese teşekkürler.

Kullandığım supplementler
İlk 1 ay bir şey almadım kreatinim vardı onu kullanıyordum 1. aydan sonra
Protein tozu
Bcaa
Glutamin kullanıyorum.

Not:Cardio pek fazla yapmadım genelde ant. öncesi 6km hızda yürüdüm 10 dakika civarı ant en ağır şekilde yapmaya çalıştım herkese bol şans
Not2: İlk Resim 5 kasım a İkinci Resim 5 şubat a aittir, gördüğüm şu oldu kilonun hiç bir önemi yok 2 fotoğraf arasında 3 kg almışım aynadaki görüntünüz önemlidir her zaman saygılar

Eklentiler

• 38d21fdf-6fd3-483c-9d34-f769160916b1.jpg
    38d21fdf-6fd3-483c-9d34-f769160916b1.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 1.424
Cidden çok güzel değişim olmuş.
Tebrik ederim hocam bulka devam

tebrikler hocam omuzda kolda ve karında güzel gelişme olmuş. haftada kaç gün antrenman yapıyosun? ve kıllları neyle alıyosun acaba?

tebrikler hocam omuzda kolda ve karında güzel gelişme olmuş. haftada kaç gün antrenman yapıyosun? ve kıllları neyle alıyosun acaba?
Ortalama 4-5 gün gidiyorum salona. Kılları makina ile aldım pahalı bir makina değil şu berberlerin enseni vs aldığı küçük makinalardan vardı alayım dedim iyide oldu :D[DOUBLEPOST=1455036198][/DOUBLEPOST]
Sadece kıllar gitmiş gördüğüm kadarıyla :D
teşekkürler yorumun için:D:D

Back
Yukarı