Merhaba arkadaşlar öncelikle skinny fat olduğum için bulk mu definasyon mu kararsız kaldım ve hacimi daha çok sevdiğim için clean şekilde bulk yaptım protein alımıma özen gösterirken karbonhidrata o kadar dikkat etmedim haftada 2-3 kere istediğimi yedim yalan yok
Başlangıç kilom 69 du sanırım şuan 72 kg yum kol ölçüsü almıştım birde başlangıç - 31.5 şuan 34 ikiside soğuk sıcakken ölçmedim hiç, karın bölgesini o kadar dert etmiyorum belli bir kas kütlesi olmadan da definasyona gerek yok o kadar da kilolu olduğumu düşünmediğim için clean bulk tarzı bişey yaptım iyi kötü yorumlarını neye ağırlık vermemi yazabilirsiniz herkese teşekkürler.
Kullandığım supplementler
İlk 1 ay bir şey almadım kreatinim vardı onu kullanıyordum 1. aydan sonra
Protein tozu
Bcaa
Glutamin kullanıyorum.
Not:Cardio pek fazla yapmadım genelde ant. öncesi 6km hızda yürüdüm 10 dakika civarı ant en ağır şekilde yapmaya çalıştım herkese bol şans
Not2: İlk Resim 5 kasım a İkinci Resim 5 şubat a aittir, gördüğüm şu oldu kilonun hiç bir önemi yok 2 fotoğraf arasında 3 kg almışım aynadaki görüntünüz önemlidir her zaman saygılar

Kullandığım supplementler
İlk 1 ay bir şey almadım kreatinim vardı onu kullanıyordum 1. aydan sonra
Protein tozu
Bcaa
Glutamin kullanıyorum.
Not:Cardio pek fazla yapmadım genelde ant. öncesi 6km hızda yürüdüm 10 dakika civarı ant en ağır şekilde yapmaya çalıştım herkese bol şans
Not2: İlk Resim 5 kasım a İkinci Resim 5 şubat a aittir, gördüğüm şu oldu kilonun hiç bir önemi yok 2 fotoğraf arasında 3 kg almışım aynadaki görüntünüz önemlidir her zaman saygılar