3 aylık ağır idmanlardan sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egemenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egemenn

Üye
1 hafta ara vermeli miyim sizce? dinlenme açısıdan iyi olur mu ? 1 hafta ara verip tekrar ağır idmanlarıma başlayabilir miyim ?

bench 90
deadlift 150
squat 90
kilom 88
spor geçmişi 6 ay

Hareketlerin yaninda yazanlar kaldirdigin kilolar sanirsam , Oyle bir dinlenme bence gereksizdir Yani devam etmelisin , Benim dusunceler bunlar

HTC ONE M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet kaldırdığım kilolar. gereksizdir yani diyosun. antreman şeklim ppl/ppl/rest yani bi tek pazar günü dinlenme günüm. valla bu yazınız bi enerji verdi neden bilmiyorum ara filan vermicem :)

Bence bir hafta dinlenme ağır idman sonrası iyi gelebilir.Netice de vücudun her gün ağırlık altında yoruluyor yani bunun yanında sende yoruluyorsundur mental olarak.Bir hafta istesende dinlenemessin max. 3gun sonra kendini rahatsız hissedersin :) 4 5 güne kendini salonda bulursun.Benim gorusum her açıdan iyi gelebilir kaslardaki mikro yırtılmalar da tam olarak tamir edilmiş olur ve başladığında daha motive daha iyi hissedersin.

Bence bir hafta dinlenme ağır idman sonrası iyi gelebilir.Netice de vücudun her gün ağırlık altında yoruluyor yani bunun yanında sende yoruluyorsundur mental olarak.Bir hafta istesende dinlenemessin max. 3gun sonra kendini rahatsız hissedersin :) 4 5 güne kendini salonda bulursun.Benim gorusum her açıdan iyi gelebilir kaslardaki mikro yırtılmalar da tam olarak tamir edilmiş olur ve başladığında daha motive daha iyi hissedersin.
Katılıyorum kastaki küçük yirtillari iyice onarman daha iyi olur

Katılıyorum kastaki küçük yirtillari iyice onarman daha iyi olur

Back
Yukarı