3 ayda ne kadar gelişme olur

Ben kollarımın zayıflığı nedeniyle bu spora başlıyorum ve yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlıyorum. Yazın gideyim biraz vücut yapayım kızlara hava atayım tribinde değilim yani. Temmuzda 17 yaşına gireceğim. Şunu merak ediyorum ama. Bu hafta spor salonuna yazılacağım ve 3 ayda ne kadar gelişme gösterebilirim kollarım şuan 25 cm minimum kaç cm olur 3 aylık bir çalışmada?

Kollarin o kadar inceyse iyi bir çalisma ve beslenmeyle gayet guzel sonuclar elde edebilirsin zamanla sende gorursun zaten simdi cm soylemek yanlis olur

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben size tabiki kollarım 3 ay sonra kaç cm olur demiyorum. Sadece genel olarak şunu soruyorum. Bu zayıf görünümden kurtulup bir tişörtün içinde daha güzel görünüm sağlayabilir miyim bu sürede?

Tek amacın zayıf goruntuden kurtulmaksa yağlanmayı göze alacağını duşunuyorum abanırsın basit gıdalara çok hızlı yağlanırsın 3 ay yeterli he yok ben yağlanmadan kas olarak doldurmak ıstıyorum dersen bu baya bir süreni alır

Ben kollarımın zayıflığı nedeniyle bu spora başlıyorum ve yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlıyorum. Yazın gideyim biraz vücut yapayım kızlara hava atayım tribinde değilim yani. Temmuzda 17 yaşına gireceğim. Şunu merak ediyorum ama. Bu hafta spor salonuna yazılacağım ve 3 ayda ne kadar gelişme gösterebilirim kollarım şuan 25 cm minimum kaç cm olur 3 aylık bir çalışmada?
3 ayda zaten bisey yapamazsinki kaldiki vucut yapip kizlara hava atayim tribinde deilim yazmissin oklava gibi kollariya 3 ayda vücut planlayan iskeletlerin nesli bitmedimi hayla ya

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ayda biraz alt yapı yapılır.Birazda kaslarda şişme olur bende öyle oldu. 3 ayda kilo olarak 7 kilo aldım ama bunun ne kadarı kas bilemicem tabi. Yağ olarak çok fazla almadığımı düşünüyorum çok yağlanma olmadı.

30'a çıkarsın sanırım yalnız ilk ölçülerini hocan alırsa baya bir söver :D Hiçmi yemek yemedin şimdiye kadar 25 cm kol 17 yaşa göre çok zayıfsın kas olarak kilo alıyıma bakma sen 3 ay ne bulduysan ye yoksa üstünden tişörtü hırkayı çıkartamazsın yazın

30'a çıkarsın sanırım yalnız ilk ölçülerini hocan alırsa baya bir söver :D Hiçmi yemek yemedin şimdiye kadar 25 cm kol 17 yaşa göre çok zayıfsın kas olarak kilo alıyıma bakma sen 3 ay ne bulduysan ye yoksa üstünden tişörtü hırkayı çıkartamazsın yazın
Beslenmem çok kötü maalesef çocukluğumdan beri iştahim yok hiç.

Back
Yukarı