3 ayda max kilo verme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşındayım 1.82-1.83 boylarındayım 90 kiloyum 3 ayda tüm inceliklere dikkat ederek max kaç kilo veririm(salona bu hafta başlıyorum) yardımcı olursanız mutlu olurum.

5 kg cok az olmuş eger ölüm cardio su yaparsan yemek falan yanı o 3 ayı sağlam cıkarmıcam ölü gibi geçircem dersen 15 e kadar verırsın ama sağlıklı abartmadan 7-8 kılo verırsın

sabah 30 dk hafif tempo koşu yapabilirsin,öğleden sonra 3-4 civarı interval bir program uygulayıp metabolizma hızını arttırabilirisn kardeşim,ayrıca kilo vermek istiyorsan aksam saatlerinde yuksek kalori iceren besinlerden kesinlikle uzak dur.

Hocam bence aceleye gerek yok ben 92 kilodan başlamış biri olarak suan 70 kiloyum 9 aylık bir süreçte verdim gayet yavaş yavaş tadını çıkara çıkara gerek cheat meallerle gerek eglenceli antrenmanlarla çünkü kendini 3 ay sıkarsan spordan soguyabilirsin bu işi sürekli olarak yapıcagın şekilde eglenerek isteyerek hobi olarak yap benim tavsiyem budur

3 ayda 25 kilo bile verebilirsin saglıksız biçimde fakat ağırlık antremanlarını aksatmadan 7-8 verirsin tahminim 10 bile olabilir sana kalmış.

Hocam bence aceleye gerek yok ben 92 kilodan başlamış biri olarak suan 70 kiloyum 9 aylık bir süreçte verdim gayet yavaş yavaş tadını çıkara çıkara gerek cheat meallerle gerek eglenceli antrenmanlarla çünkü kendini 3 ay sıkarsan spordan soguyabilirsin bu işi sürekli olarak yapıcagın şekilde eglenerek isteyerek hobi olarak yap benim tavsiyem budur
Arda'ya katiliyorum. Bence ayda 2-4 kg arasi bir hiz ideal. Ilk baslandiginda vucuttaki su atiliyor hizli sekilde veriyorsun. Sonra yavasliyor. Bu sasirtmasin. Gercek kilo ondan sonra veriliyor ve ilk zamanki gibi hizli olmuyor.

Diger mesele fazla kardiyo yapmak, asiri miktarda kalori acigi yaratmak kas yikimina sebep olabilir veya kas gelisim hizi azalir.

Acele etmeden ve ac kalmadan vermek en iyisi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ölüm kardiyosu gibi bir program uyguladım 18 günde 86 dan 82 ye düştüm hiç bir zaman aç kalmadım susuz kalmadım günlük 2.5 litre rahat tüketiyorum antremanda minimum 1 kilo tüketiyorum ama attığım terin haddi hesabı yok o derece yani yağ yakıcıda kullanıyorum onunda etkisi var diye düşünüyorum hem enerji hem yağ yakma konusunda etkisini hissediyorum 1.5 saat boyunca vakit ayırmanı tavsiye ederim spor salonuna en az koşu bandında 15 dakika geçir hepsinde koşmasan bile koşa bildiğin kadar koş tıkanırsan az yürü tekrar koş metabolizman hızlansın bisiklet filan boş gibi gelebilir ondada 15 dakika geçir vücudun en yağlı yerlerinden birisi olan bacak bölümünü atlama bölgesel çalışmasan bile kardiyo yapmadan önce basit makinelerde göğüs omuz bacak gir yağlar parçalansın kardiyoya öyle çık benim tavsiyelerim böyle bu şekilde çalışıyorum

Kardesim senin tipkinin aynisiyim :) bende yarin parayi yatirip baslamayi dusunuyorum program da hocaya guvenmek zorundayim belediye salonuna yazildim.Haftada 3 gun 1.15saat seanslarla yazilacagim.Benim tek derdim oglen ve aksam yemeklerini diyete uygun yiyememem.Malum evde ne olursa onu yiyorum adece porsiyonumu dusururum o kadar.Abilerimden bana uygun taktik verecek varmi beslenmede ayrica şu kutu ton baliklari aldim onlar nasil sagliklimi?Boyle marketten ucuza hazir birseyde onerebilirsiniz aksam yada oglen yemegi icin ayrica nefsim biraz pistir :(

Malesef markette hazir olarak satilan hicbir yiyecek besleyici degil. Salam sosis sinitzel vs bunlardan bahsediyorum.

Et urunleri tuketip sebzeli yemek yiyeceksiniz. Baska turlu olmaz.

Kisa surede asiri kilo verirseniz ay sonunda sagliksiz beslenme ile birlikte kas kaybina ugramaniz kacinilmaz. Sonra uzulursunuz

Malesef markette hazir olarak satilan hicbir yiyecek besleyici degil. Salam sosis sinitzel vs bunlardan bahsediyorum.

Et urunleri tuketip sebzeli yemek yiyeceksiniz. Baska turlu olmaz.

Kisa surede asiri kilo verirseniz ay sonunda sagliksiz beslenme ile birlikte kas kaybina ugramaniz kacinilmaz. Sonra uzulursunuz

Amacim 3 ayda 15kg gibi vermek ama cogunlugu yagdan olmali ozellikle belli bolgelerimde yag cok ton baligi salatasi yapip yesem olurmu oglenleri

Bence acele etme , iyi beslenip body yaparak 3 ayda 10 kilo ver.
Maksimum dersen 3 ayda 30 kilo da verirsin ama çok sağlıklı olmaz.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı