Yok yok asla aksatmayacağım5 kilo verirsin antremanları hiç aksatmadan düz gidersen sayı değişe bilir bu hafta salona başlıyorsan hiç ihmal bile etme 1 yıl sonra yaza çok farklı başlayabilirsin başarılar![]()
Aksatma tabi ki çalışan insan her zaman kazanır vücut geliştirme de de bu böyledirYok yok asla aksatmayacağım
Arda'ya katiliyorum. Bence ayda 2-4 kg arasi bir hiz ideal. Ilk baslandiginda vucuttaki su atiliyor hizli sekilde veriyorsun. Sonra yavasliyor. Bu sasirtmasin. Gercek kilo ondan sonra veriliyor ve ilk zamanki gibi hizli olmuyor.Hocam bence aceleye gerek yok ben 92 kilodan başlamış biri olarak suan 70 kiloyum 9 aylık bir süreçte verdim gayet yavaş yavaş tadını çıkara çıkara gerek cheat meallerle gerek eglenceli antrenmanlarla çünkü kendini 3 ay sıkarsan spordan soguyabilirsin bu işi sürekli olarak yapıcagın şekilde eglenerek isteyerek hobi olarak yap benim tavsiyem budur
Amacim 3 ayda 15kg gibi vermek ama cogunlugu yagdan olmali ozellikle belli bolgelerimde yag cok ton baligi salatasi yapip yesem olurmu oglenleriMalesef markette hazir olarak satilan hicbir yiyecek besleyici degil. Salam sosis sinitzel vs bunlardan bahsediyorum.
Et urunleri tuketip sebzeli yemek yiyeceksiniz. Baska turlu olmaz.
Kisa surede asiri kilo verirseniz ay sonunda sagliksiz beslenme ile birlikte kas kaybina ugramaniz kacinilmaz. Sonra uzulursunuz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son durum nedirAmacim 3 ayda 15kg gibi vermek ama cogunlugu yagdan olmali ozellikle belli bolgelerimde yag cok ton baligi salatasi yapip yesem olurmu oglenleri
86 kg gibi birseyim 84 ude gordum ama beslenmem cok kotu abur cubur kacirdigim oluyor illa biyerlerden kacamak veriyorumSon durum nedir