3 ayda kas kütlem arttı ama sıkılaşmadım

3 aydır tam bir şekilde vücut geliştiriyorum 3 ayda ölçülerim arttı aynada vücudumun geliştiğini görebiliyorum ama hala göbeğim var sıkılaşamadım.
Spora başlamadaki amacım zaten sıkılaşmaktı ama bi türlü sıkılaşamadım. 87 Kilo 1.81 boyum var 3 ayda 2 kg verdim.
Haftada 4 veya 5 gün vücut çalışıyorum.
Zayıflamak için 2100 kalorinin altında almam gerekiyor ve ben günde 1900 kalori alıyorum.
Beslenme Planım:
Sabah:
3 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 domates

Spor sonrası:
1 ölçek Protein Tozu

Akşam:
250 gr Tavuk Göğsü
150 gr pirinç pilavı
az yoğurt
Salata

3 Aydır haftada sadece 1 kez bozarak bu şekilde devam ediyorum.
Sıkılaşmamamın nedenini bilmiyorum. Deri fazlalığından mı yoksa yağ oranından mı? Sizce göbeğimden kurtulup sıkılaşmak için ne yapmamı önerirsiniz?

3 aydır tam bir şekilde vücut geliştiriyorum 3 ayda ölçülerim arttı aynada vücudumun geliştiğini görebiliyorum ama hala göbeğim var sıkılaşamadım.
Spora başlamadaki amacım zaten sıkılaşmaktı ama bi türlü sıkılaşamadım. 87 Kilo 1.81 boyum var 3 ayda 2 kg verdim.
Haftada 4 veya 5 gün vücut çalışıyorum.
Zayıflamak için 2100 kalorinin altında almam gerekiyor ve ben günde 1900 kalori alıyorum.
Beslenme Planım:
Sabah:
3 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 domates

Spor sonrası:
1 ölçek Protein Tozu

Akşam:
250 gr Tavuk Göğsü
150 gr pirinç pilavı
az yoğurt
Salata

3 Aydır haftada sadece 1 kez bozarak bu şekilde devam ediyorum.
Sıkılaşmamamın nedenini bilmiyorum. Deri fazlalığından mı yoksa yağ oranından mı? Sizce göbeğimden kurtulup sıkılaşmak için ne yapmamı önerirsiniz?

Görüntü olmadığından afaki konuşuyorum. 80-85 kg arası fixleyip sonrasında kilonuzu sabit tutacak kaloriyle beslenmenizi öneririm. Diğer parametrelerede gereken önemi verdiğinizde bana kalırsa sonraki bir üç-4 aylık süreçte bu durumda memnuniyetsizlik yaşamazsınız

Yazmayı unutmuşum son 2 aydır kardio yapmıyorum. Ölçülerim arttı ama göbeğin gitmemesi kardiyoyla alakalı olabilir mi?
Diyetimi de 18 saat açlık 6 saat yeme periyodu şeklinde yağ yakmaya yönelik intermittent fasting şeklinde yapıyorum.

Yazmayı unutmuşum son 2 aydır kardio yapmıyorum. Ölçülerim arttı ama göbeğin gitmemesi kardiyoyla alakalı olabilir mi?
Diyetimi de 18 saat açlık 6 saat yeme periyodu şeklinde yağ yakmaya yönelik intermittent fasting şeklinde yapıyorum.

Daha öncee vücut geliştirme yapmamış birisi için 3 aylık süre çok gözle görülür sonuçlar almak için kısa süre. Yağ oranınu düşürmekteb ziyade kas oranını arttırmaya odaklanın. Bunun sebebi kas oranı arttığında hem görüntü iyileşir hem de daha fazla yağ yakmaya başlarsınız

Back
Yukarı