Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle iyi forumlar benim sıkıntım bugun 3. Ayım dolmasına rağmen bu sporda pek fazla bi gelişme sağlayamadığımı düşündüğüm için sevdiğim sporu bırakmaya karar verdim nedenine gelince, 3 ayda çok iyi beslenmeme rağmen yazılan programlara çok iyi uymaya ve nizami yapmaya çalışmama rağmen böle bi sonuç çıktı acaba çalışma programlarımmı beni geriye götürdü anlamadım :/
Genetik yapı spor içerisinde çok önemli ama eger ihtiyacına uygun bir program yapmış olsan ve gerçekten gerektigi gibi beslenirsen gelişme kaydetmemen için hiç bir sebep yok bence tabi degerli hocalar neder bu konu hakkında bilmiyorum ama en azından psikolojik açıdan daha dirayetli olmanı spor ve beslenme programının eksiklerini gidermeni ve ne olursa olsun spor yapmayı saglıklı beslenmeyi bırakmaman gerektigini düşünüyorum. Arnold'un dedigi gibi '' Bodybuilding has been beautiful experiments for me and ı will continue rest of my life, ı only stop competing but ı'm not stopping bodybulding'' BOL ŞANS
Avatar benim değil hocam ayrıca ilk 6 hafta programım bu şekildeydi
1.Gün= 5 dk ısınma
Kanat enseye
Lat Pull
Kanat Göğüse
Military Kanat
Squat
Leg Press
Leg Extension
Leg Curl
Mekik/Çakı/Ters Mekik
4*12 şeklinde hareketler[DOUBLEPOST=1405271291][/DOUBLEPOST]Sonraki 6 Hafta programım ise yine 1. Gün olarak
Kanat Enseye
Lat Pull
Kanat Göğüse
Dam Bow
Barbell Bow
Squat
Leg press/Leg Curl/ Leg extansion 4*12 yine[DOUBLEPOST=1405271406][/DOUBLEPOST]2. Gün ise ilk 6 hafta programı
Dam Press
Omuz Yana Açış
Omuz Öne Açış
Arnold Press
Halat Triceps
Lat Triceps
Dam Triceps
4*12 yine[DOUBLEPOST=1405271508][/DOUBLEPOST]Snraki 6 Hafta programı olarak 2. Gün ise
Shoulder Press
Sırttan Press
Omuz öne açış
Omuz yana açış
Halat Triceps
Lat Triceps
Çift kol dambell Triceps
Dips
4*12 yine[DOUBLEPOST=1405271604][/DOUBLEPOST]Ilk 6 hafta 3.gün ise
Bench Press dam
Dam fly
Incline dam bench
Kelebek
Skaç biceps
Alt biceps
Hummer[DOUBLEPOST=1405271753][/DOUBLEPOST]Sonraki 6 hafta 3. Gün ise
Dam bench Press
Inch dam bench
Kelebek
Halter biceps
Alternatif biceps
Barbell biceps
4*12 yine
Acaba yanlışmı eksikmi yada tam karşılamayan bi programmı bu değerli hocalar arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim gerçekten büyük hırsla azimle çalışıyorum çok severek yapıyorum ama