3 ayda 94 ten 70 kiloya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARCURA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ARCURA

Üye
Merhaba sevgili forum ahalisi, fitness ile ilgilenmeye yeni başladım. Yaklaşık 3 ay önce arkadaşımın ısrarı ile bir fitness merkezine başladım akabinde de sıkı bir diyete. Salondaki hoca ne dediyse harfi harfine uydum fakat bir problemim var. 24 kilo vermeme rağmen fit bir görünüm elde edemedim göbeğim ve belim hala çok yağlı ve karın çevrem tam 97 cm. 2 ay boyunca koşu bandında 30 dakika saatte 7 km hız ile yürüdüm. Sonra 4X20 tam mekik 4X20 yarım mekik 4X20 Karına bacak çekme 4X20 topuklara dokunma hareketi yaptım ve bacak çalıştırma aletleri kullandım 4X20 40 kilo arka ve ön bacak. Son 1 aydır 4X16 kürek çekme, sırta çekme, kanat açma aletlerini kullanıyorum ve koşu bandına devam ediyorum. Bu yağlardan nasıl kurtulacağım?

Yaptıysan diyet listesini bizimle paylaşırmısın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk başlarda sabahları sadece lor peyniri ve yumurta yiyordum sonra doktor kanda çok fazla ürik asit var bırakmalısın deyince bırakıp her ieyden az yemeye başladım. Günde 2 öğün yedim leptin salgılayabilmek için ve 1500 kalori tükettim özel bir diyet yapmadım ama yediğim her şeyi gram gram ölçüp kalori hesabı yaptım

ağırlık çalışması yapmadan vücudun fit bir görünüme girmez , diyeti 2000-2200 kalori civarına getirip vücut çalışmalısın bence. öncesinde kasın olmadığı için şu an yağlı gözüküyorsun. ve unutma düzgün ağırlık antrenmanı yapmalısın

ağırlık çalışması yapmadan vücudun fit bir görünüme girmez , diyeti 2000-2200 kalori civarına getirip vücut çalışmalısın bence. öncesinde kasın olmadığı için şu an yağlı gözüküyorsun. ve unutma düzgün ağırlık antrenmanı yapmalısın
Teşekkür ederim ama bir sorunum var kaloriyi 1000 üzeri yapamıyorum, zararı olur mu

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim ama bir sorunum var kaloriyi 1000 üzeri yapamıyorum, zararı olur mu

1000 kaloriyle yağ kadar kasda kaybedersin. ki ne kadar kas kaybettiğini hayal bile edemiyorum :/ kas olmadığı için vücudunda fit bir görüntü olmaması normal

1000 kaloriyle yağ kadar kasda kaybedersin. ki ne kadar kas kaybettiğini hayal bile edemiyorum :/ kas olmadığı için vücudunda fit bir görüntü olmaması normal
Aslında spora başlamadan öncekinden çok daha hacimli kaslarim özellikle bacak ve kol. Anlamadığım bir nokta var enerjik tukenmiyor yorgunluk oluşmuyor baştan sona hata yaptığımı bir şey var ama bulamıyorum.

3 aylık degisimim bu. Kas kaybını nasıl anlarım
452f04246b0f0a8e8fed16ca82fbbbb4.jpg

Back
Yukarı