Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yaptıklarını gözden geçirmen ve daha iyisini yapman için direk içimden gelenleri söylüyorum amacım kesinlikle rencide etmek falan değil önce onu belirteyim.
Kiloyu tamamen kaslardan vermişsin gibi bir görüntü var, üst vücut erimiş göbek ve kalça ben hala burdayım diye bağırıyor, böyle gidersen çok bozuk bir görüntü olacağına emin olabilirsin, vg-fitness yapmadan kilo verilirse vücudun görüntüsü çok kötü olur, kassız sıska orantısız bir vücut, göbek ve kalçada biriken yağlar.
Sonunun böyle olmasını istemiyorsan ağırlık çalışması kesinlikle yap, bunun yanında yağ yakımını hızlandırmak için kardio yap, protein ağırlıklı ve dengeli beslen.
Ayrıca ukalalık gibi olmasın ama diyetisyen sana ne yaptırdı çok merak ediyorum,bu forumdakilerin çoğu daha iyi kilo verdirirdi sana ben diyetisyen olsam ve müşterim böyle bir sonuç alsa kendimi sorgulardım açıkçası, diyetisyenlerin de tek amacı kilo verdirmek herhalde, kastan gitmiş yağdan gitmiş ilgilenmiyolar.
Ben de 2 sene önce 40 kilo verdim, 20-25 kilosunu vg yapmadan verdim ve buna çok pişmanım, keşke 20 kg verseydim de vg yaparak verseydim diyorum, bu sporda epey yol katetmeme rağmen göbekdeki hafif sarkıklık ve çatlaklardan hala kurtulamadım yanlış kilo verdiğimden dolayı.
En kısa zamanda salona yazıl, düzgün bir hoca bul veya bu forumdan faydalan,amacın kilo vermek olmasın amacın yağ yakmak olsun, tartıya değil aynaya bak, ayda 4-6 kilo vermek ideal olanı.