3 Aydır spor yapıyorum fazla yapıyorm zararmı

kardeş bak anlatamıyorum galba sana...bu konuyu acan arkadas 3 ay olmus başlayalı zararlı mı die sormus..konuya yorum yapılmıs..kaslarına odaklan falan gibisinden...bende o yoruma cevap yazdım ki..ben 3 haftadır 130 kilo bench basıyorum fakat hala kaslarımda agrı hıssetmıyorum nasıl odaklanabılırım die...demek istediğim şukı 3 aydır spor yapan arkadasımla bu 130 un ilgisi yoktur...130 kiloyu kaldıran benım :)
Hayatımda böyle g*t olmamıstım kardesim diyet kafası bu oluyor galiba :D sen kusuruma bakma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oraya agır gırme, buraya agır gırme nedır ya. kaslar zorlanrısa gelisir, 4 hareket zırt bırt bunlar faso fıso, sızı salonda fazla tutmak ıstemeyen tıraş hocalar der bunları.İdmanı sert yap hakı ıle yap, gıdıpde ay hocam kaç tekrar yapayım dıye sorarsan hocada ay 12 iy der, sende yaparsı ngelısemezsın cunkı 12 tekrara odaklanıp hareketı yağamazsın.. pich piananın bi sözüvardır, ıstersen dunyanın en ıyı ıksırını ıc, 30 tekrarı geçemıyorsan büyümeyi de aklından geçırme.. yanı kası zorla ve ant sonunda bıttıgını hıssedersen bırak.ayrcıa ıstersen 12 saat yap, beslenmen ona gore ayarlandıysa sorun yok.

oraya agır gırme, buraya agır gırme nedır ya. kaslar zorlanrısa gelisir, 4 hareket zırt bırt bunlar faso fıso, sızı salonda fazla tutmak ıstemeyen tıraş hocalar der bunları.İdmanı sert yap hakı ıle yap, gıdıpde ay hocam kaç tekrar yapayım dıye sorarsan hocada ay 12 iy der, sende yaparsı ngelısemezsın cunkı 12 tekrara odaklanıp hareketı yağamazsın.. pich piananın bi sözüvardır, ıstersen dunyanın en ıyı ıksırını ıc, 30 tekrarı geçemıyorsan büyümeyi de aklından geçırme.. yanı kası zorla ve ant sonunda bıttıgını hıssedersen bırak.ayrcıa ıstersen 12 saat yap, beslenmen ona gore ayarlandıysa sorun yok.

Öncelikle merhaba hocam kusura bkmayın hemen cevap veremedım netım yoktu. Şöyle anlatayım 3 programım var hergun baska calısıyorm mesela birinci gün. Ön kol ve Göğüs calısıyorum omuz calısıyorum mide yok ama ben midede calısıyorum. İkinci gün Sırt ağırlıklı sırt calısıyorum 4 haraket her haraketı 3 set yapıyorum. 3 Program Gögüs daha cok ağırlıklı onları yapıyorum. Ama anlamadığım sınır olduğum nokta sol güğüsüm sola nadiren daha set daha belırgın oluyor sıkınca buna sınır oldum bunu hocama dün gösterdim bana eğer cok fark varsa ayrı program yazıcaz oraya dedı ama dun gosterdm normal dedı ama ayıptır soylemesı duş alırken bır bakıyorum bırı herkul bırı tırt cok sınırlerım bozuluyor. Bunun ıcın napmam gerek. ıkıncı sorum ıse boyum 1.74 Spora baslamadan once 57 kıloydum sımdı ıse 61 kıloyum hoca hep kılo almamı ıstıyorum 65 kılo olmamı ıstıyor. Neden dıyorum 65 olunca vucudunu cızmeye baslıcaz dıyor yukardan ama aşağısı kotu gorunuyor. Kilo alıncada[DOUBLEPOST=1403962385][/DOUBLEPOST]Öncelikle merhaba hocam kusura bkmayın hemen cevap veremedım netım yoktu. Şöyle anlatayım 3 programım var hergun baska calısıyorm mesela birinci gün. Ön kol ve Göğüs calısıyorum omuz calısıyorum mide yok ama ben midede calısıyorum. İkinci gün Sırt ağırlıklı sırt calısıyorum 4 haraket her haraketı 3 set yapıyorum. 3 Program Gögüs daha cok ağırlıklı onları yapıyorum. Ama anlamadığım sınır olduğum nokta sol güğüsüm sola nadiren daha set daha belırgın oluyor sıkınca buna sınır oldum bunu hocama dün gösterdim bana eğer cok fark varsa ayrı program yazıcaz oraya dedı ama dun gosterdm normal dedı ama ayıptır soylemesı duş alırken bır bakıyorum bırı herkul bırı tırt cok sınırlerım bozuluyor. Bunun ıcın napmam gerek. ıkıncı sorum ıse boyum 1.74 Spora baslamadan once 57 kıloydum sımdı ıse 61 kıloyum hoca hep kılo almamı ıstıyorum 65 kılo olmamı ıstıyor. Neden dıyorum 65 olunca vucudunu cızmeye baslıcaz dıyor yukardan ama aşağısı kotu gorunuyor. Kilo alıncada

dediğim gibi, eksık bölgeye fazla tekrar gir.kasın özellikle göğüs kasının üzerindeki faascia derisini esnetmezsen büyümez.

Arkadaslar ben günde iki bölge calisiyorm ornegin gogus ve biceps. 4set 12-10-8-6 gogus yine aynı şekilde biceps . 4set 4 hareket. . Bir gunde toplam 8hareket 32 set fazla mi sizce gelisme gostermem mi

Back
Yukarı