nasıl besleniyorsun, ve antreman stilin ne , hedefin ne yağ yakmak mı hacim almak mıHerkese kolay gelsin 3 aydır fitness yapıyorum gelişme yok yok hemde hiç denilecek kadar kafayı yiyecem motivasyonum düşüyor her gittiğim antremanda kendimi veriyorum olmuyor.Bu zamana kadar gelişti dediğim tek yer omuzdur herhalde o da az bişe..
Ne yapmamı önerirsiniz?
Hocam ilk 2 ay fullbody di.Şuan bölgesel çalışıyorum .Önceden 110 kiloydum şuan 74 sadece kardiyoyla yazın verdim tabi ağırlık antremanı çok az yaptım bilinçsizdim.Şuan zayıf olmama rağmen nasıl diyim göbeğimde sarkık mı yağ mı artık orasını çözemedim var,ve aynı zamanda kas kütlemde çok az şuan yeniden bir diyet yapmayı planlıyorum[DOUBLEPOST=1523120966][/DOUBLEPOST]nasıl besleniyorsun, ve antreman stilin ne , hedefin ne yağ yakmak mı hacim almak mı
Hocam ilk 2 ay fullbody di.Şuan bölgesel çalışıyorum .Önceden 110 kiloydum şuan 74 sadece kardiyoyla yazın verdim tabi ağırlık antremanı çok az yaptım bilinçsizdim.Şuan zayıf olmama rağmen nasıl diyim göbeğimde sarkık mı yağ mı artık orasını çözemedim var,ve aynı zamanda kas kütlemde çok az şuan yeniden bir diyet yapmayı planlıyorum ama bu sefer tamamıyla ağırlık çalışmalarına önem vermeye çalışıyorum