3. aya başlarken. Lütfen Yorumlarınızdan mahrum etmeyin. :)

wolmer

Üye
3. aya baslarken cekılmıs fotolarım. supplement urunlerden hıc bırını kullanmadım.
boyum 1.65 kılom 61 yorumlarınızı beklıyorum.

Bide dipnot gogsumdekı yaralar amelıyat ızı yanlıs anlamaın :D gogus deformıtesi:)

Eklentiler

• è^fruz076.jpg
    è^fruz076.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 528
  • è^fruz079.jpg
    è^fruz079.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 481
  • è^fruz080.jpg
    è^fruz080.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 495
  • è^fruz081.jpg
    è^fruz081.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 445
  • 225914_223234874353518_100000010206886_974540_8306372_n.jpg
    225914_223234874353518_100000010206886_974540_8306372_n.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 454
zayıf bır vucudun var baklaları cıkarta bılırsın calısırsan resımdendır belkıde ama sankı trapez hıc yok goguste gerı kalmıs en ıyı omuzlar vucuduna gore ama genel olarak pek bırsey yok daha yolun basındasın

zayıf bır vucudun var baklaları cıkarta bılırsın calısırsan resımdendır belkıde ama sankı trapez hıc yok goguste gerı kalmıs en ıyı omuzlar vucuduna gore ama genel olarak pek bırsey yok daha yolun basındasın
tesekkur ederim.
çalıstıgım salondakı abiler gucumun kaldırdıgım agırlıkların super oldugnu soyluyor ama ben basladım baslayalı adam akıllı belırgın bı hacım yapamadım.
bu supplement kullanamamdan ve calısma programımdan kaynaklanıyor olabılır mı?
önerdiğiniz supplement ve calısma programı warmı hacım yapmaya yonelık??
tekrar tesekkrler vakıt ayrdıgnız ıcın.:)

ılk 3 ay ek besın kullanılması gerekmıyor forumdada sabıt baslık mevcut 3 ay bıttıkten sonra ek besın ıstıyorsanız kullanabılırsınız belkı calısma programından kaynaklanıyor oalbılır bu sporda asıl önemlı sey calıstıktan sonra yeterınce beslenme ve dınlenme onemlıdır ne yazıkkı fazla calısmak fazla kas getırmıyor tam tersı goturebılıyor.

proteın konusunda fazla bılgım yok bılgılı arkadaslarımız yardımcı olurlar umarım.

ılk 3 ay ek besın kullanılması gerekmıyor forumdada sabıt baslık mevcut 3 ay bıttıkten sonra ek besın ıstıyorsanız kullanabılırsınız belkı calısma programından kaynaklanıyor oalbılır bu sporda asıl önemlı sey calıstıktan sonra yeterınce beslenme ve dınlenme onemlıdır ne yazıkkı fazla calısmak fazla kas getırmıyor tam tersı goturebılıyor.

proteın konusunda fazla bılgım yok bılgılı arkadaslarımız yardımcı olurlar umarım.

tesekkurler

Çalışma programını hocandan al, diyetisyenden de beslenme programı ben şu aşamada sana ancak piyasada ki fiyat/performans bakımından en iyi whey proteinini söyleyebilirim o da kuşkusuz Optimum Nutrution. Daha iyileri var mı diye sorarsan var ama bu söylediğim piyasada ki en iyi ürünlerden biri ve fiyatı bana kalırsa çok avantajlı.

Çalışma programını hocandan al, diyetisyenden de beslenme programı ben şu aşamada sana ancak piyasada ki fiyat/performans bakımından en iyi whey proteinini söyleyebilirim o da kuşkusuz Optimum Nutrution. Daha iyileri var mı diye sorarsan var ama bu söylediğim piyasada ki en iyi ürünlerden biri ve fiyatı bana kalırsa çok avantajlı.
tesekkurler. hocam 3x8 den agırlıkları set basına artırarak gıt dıyor bole yaptım bende gecen 3ay boyunca ama sonuc ortada.
sorun bendemıkı duh

10-8-6 deneyın bırde tekrar azaldıkca kılo artırın ama calısmanda sorun yoksa beslenmende yada dınlenmende sorun vardır dıye dusunuyorum her bolgeyı haftada kac kez calısıorsun

10-8-6 deneyın bırde tekrar azaldıkca kılo artırın ama calısmanda sorun yoksa beslenmende yada dınlenmende sorun vardır dıye dusunuyorum her bolgeyı haftada kac kez calısıorsun

pazartesi kol sırt
salı dınlenme
carsamba gogus omuz
persembe dınlenme
cuma sırt bacak
cumartesı pazar dınlenme

programı degıstırsen daha iyi olur

kol ile sırt çalıştıgını soyledın sırt calısırken kol kaslarıda calısmıs oluyor

gogus calısırken omuz kaslarıda calısıyor

flexor hocanın programı gıbı ve genelde cogu ksııde boyle boluyor

gogus- bıceps
omuz - trıceps
sırt- bacak

veya bacağı ayrı güne alabilirsin.Böyle dene daha ıyı sonuç alıcağına inanıyorum.

programı degıstırsen daha iyi olur

kol ile sırt çalıştıgını soyledın sırt calısırken kol kaslarıda calısmıs oluyor

gogus calısırken omuz kaslarıda calısıyor

flexor hocanın programı gıbı ve genelde cogu ksııde boyle boluyor

gogus- bıceps
omuz - trıceps
sırt- bacak

veya bacağı ayrı güne alabilirsin.Böyle dene daha ıyı sonuç alıcağına inanıyorum.

bunu bi denicem tesekkurler. bide bu supplementlerı dunzelı kullanmasakta bı ıse yarıor mu?

suplement konusunda pek bılgı sahıbı degılım ama spordan once(40 dk cıvarı) ve antreman bıtımınde aldıklarını bılıyorum

Back
Yukarı