M_JaiWhite
Üye
Öncelikle spora başladıktan yaklaşık 3 ay geçti. Motivasyon konusunda sıkıntı yok hala devam edicez spora uzun yıllar boyunca düşünüyorum.Beni üzen durum şu 3 ayım bitti ama vücudum başladığımdan beri aynı.İlk 3 ayda zaten çok çok bir gelişme beklemiyordum biliyorum yıllarımızı verirsek anca karsılıgını alırız.Ama 3 aydada ufaktan vücut şekil almaya başladığını görüyorum forumda,spor salonundaki kişilerde vb. Bende hiçbir gelişme olmadı o yüzden şöyle bir yol izlemeyi düşünüyorum sizce bu diyeceklerimi yaparsam güzel gelişim yakalarmıyım?
-Beslenmemi 3000 kaloriye göre düzenleyip yediklerimi arttıracağım.(Zaten şuan sağlıklı besleniyorum spora basladıgımdan beri Tavuk,Pilav,Sebze gibi)
-Günlük protein alımımı min. 100 gr olarak ayarlayacağım beslenmemde.
-Antrenman programımı şu şekil yapacağım:
1.GÜN: GÖĞÜS-BİCEPS
2.GÜN: SIRT -TRİCEPS
3.GÜN:BACAK
4.GÜN:GÖĞÜS BİCEPS
5.GÜN: OMUZ - ÖNKOL VE BİLEK
6.GÜN: SIRT-TRİCEPS
7.GÜN: BOŞ
Antrenman programı bu şekil yaparsam aynı bölgeyi üst üste çalışmamış olacağım ama haftada 2 gün yapmış olacağım.
Bir değerlendirme yaparsanız tecrübelerinizden yararlanmış olurum sağolun simdiden.
-Beslenmemi 3000 kaloriye göre düzenleyip yediklerimi arttıracağım.(Zaten şuan sağlıklı besleniyorum spora basladıgımdan beri Tavuk,Pilav,Sebze gibi)
-Günlük protein alımımı min. 100 gr olarak ayarlayacağım beslenmemde.
-Antrenman programımı şu şekil yapacağım:
1.GÜN: GÖĞÜS-BİCEPS
2.GÜN: SIRT -TRİCEPS
3.GÜN:BACAK
4.GÜN:GÖĞÜS BİCEPS
5.GÜN: OMUZ - ÖNKOL VE BİLEK
6.GÜN: SIRT-TRİCEPS
7.GÜN: BOŞ
Antrenman programı bu şekil yaparsam aynı bölgeyi üst üste çalışmamış olacağım ama haftada 2 gün yapmış olacağım.
Bir değerlendirme yaparsanız tecrübelerinizden yararlanmış olurum sağolun simdiden.