3. ay sonundaki durum budur arkadaşlar.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Süreç içerisindeki gelişimi değerlendirin?

• Gayet Başarılı

Votes: 36 26,3%
  • Yeterli

Votes: 67 48,9%
  • Başarısız

Votes: 34 24,8%

• Total voters
    137
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açılalı 1 yılı geçmiş. Zaten konuyu açan arkadaşımız da en son geçen yıl bu ayda aktif olmuş. Benim vardığım sonuç sporu zaten çoktan bırakmış ve vücudu da kim bilir şu an ne durumdadır.

Bir yılda ileri ya da geri oldukça büyük değişimler yaşanabilir. Ancak devam ediyor olsaydı ve ileri düzeyde gelişim olsaydı zaten gelirdi gibi geliyor. :)

80 küsür kiloya göre çok iyi mide yapmışsınız. Mide programınızı söyleyebilirmisiniz acaba forum olarak yararlanmış oluruz.

o kadar konu açtım 3 aylık diye kapttınız bu konu 6 aylık değil neden kapatmadınız anlayamadım doğrusu

6 ay kuralı ve ilave kurallar 2012 aralık başı gibi kararlaştırıldı ve uygulamaya konuldu, bu konu 2012 mart ta açılmış, eski konular o zamanın kurallarına uygun olarak açıldığı için müdahale edilmiyor. Yeni kural konulduktan sonraki tarihten itibaren açılan konuları kapsıyor, sebebi bu.

Bir üstte yazdığım mesajı okuyun, 2 satırı okumak çok zor olmamalı çifte standart falan değil, kural konulmadan önce o günün kurallarına uygun şekilde açılmış konuların kilitlenmesi adaletsizlik olur asıl. Kural konulduktan sonra açılan konuları kapsıyor bu kadar basit...

triceps güzel. lats zayıf duruyor. abdominals iyi durumda. pectoralis zayıf. trapezius normal. deltoid gelişmiş görünüyor.

antremana başlamadan önceki resmini atarsan daha iyi olur. ama 3 ay için güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı