3. ay sonundaki durum budur arkadaşlar.Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Süreç içerisindeki gelişimi değerlendirin?

• Gayet Başarılı

Votes: 36 26,3%
  • Yeterli

Votes: 67 48,9%
  • Başarısız

Votes: 34 24,8%

• Total voters
    137
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten güzel çalışmışsın tebrik ediyorum öncelikle. Herkes tavsiyelerde bulunmuş gerçi ama bence göğüs, kanat, omuz 3'lüsüne biraz daha önem verebilirsin.
Başarılar.

Bak herkes birşey söylemiş ama bence senin bu vücuda yapman gereken 2 şey var daha doğrusu önem vermen gereken + bir önem..
Omuz omuzun aşırı geri kalmış , göğsün aksine almış başını gidiyor.
Karın içinde aynı şeyi söyleyebilirim.
Omuz antrenmanlarını kesinlikle aksatma yana açış , pres ön omuz arka omuz tüm hareketlerini eksiksiz yedire yedire yap
Ayrıca gördüğüm kadarıyla karın genetiğin güzel , biraz daha ortaya çıkarırsan karını çok daha iyi gözükür.
Geniş omuz sağlam mide göğsünde iyi kanatları da hallettin mi vücut adam olur.

3 ayda 5 cm kol ölçüsünü arttırman mümkün değil, kaldı ki fotoğraflarda 38 cm kol görünmüyor. 33-34 falandır o.

Kol nasıl o kadar artış gösterir daha inan mıyorum...forumdakilerde yada benim bildiklerimde çevremdekilerde bir sorun var

Ölçü alış sitiliniz yanlış doğrusu forumda var biraz bakın , bence omuzlarınıza yüklenin biraz fazlada problem yok başarılar.

herkese teşekkür ediyorum. Ancak bazı arkadaşlar kol ölçüsü nasıl okadar artar şeklinde yorumda bulunmuşlar. hatta bir arkadaşımız en fazla 33-34 demiş. benim başlangıç kol ölçüm zaten 33 idi. ve kol ölçüm tam olarak soğuk haliyle 38. daha önceden zaten kolumun gördüğü 39 vardı(daha önce kısa bir süre salona gitmiştm) dolayısıyla çok çabuk toparladım diyebilirim. Kimse yanlış anlamasın sadece yanlış bilgi verdiğimi düşünen arkadaşları aydınlatmak istedim.
Şu an yurt dışında olduğum için salonu bırakmak durumunda kaldım. Ancak evde dumbell ve barla aynı çalışmama devam ediyorum. bir kaç ay içinde yeni fotoları koyma niyetindeyim. yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

mideye yüklenmen lazım, yağ oranın düşük gözüküyor ona rağmen mide vücut yağı %15-16 olanlar gibi gözüküyor. Herhalde mide kaslarının yeteri kadar yüklenilmemiş olmasındna kaynaklı bu da...

karın genetiğin kötümü anlayamadım ama 3. veya 4. resimde kasların asimetrik çıkmış bu görüntüyü sevmiyorsan kesinlikle karına yüklenme aynada bak kendine yükleneceksen sonra yüklen...

3 ay için çok iyi bir gelişim ama sağlıklı yorum için başlangıç resmini atsaydın ? 3 ayda 5 cm kolda baya iyimiş :) Ama 3 ayda 5 cm kolda gelişmesi şaşırtıcı bu mantıkla gidersen 1 yılda yaklaşık 50 cm kol olur heralde :D

Son düzenleme:
ben abs delisiyimdir her ağırlık antremanından sonra ab ripper x aparım zayıf bir vücudum var göbeğimde öyle aman aman yağ yok normal mezomorf göbeği işte.Mesela bende 40. gündeyim adam akıllı çalışıyorum ağırlık (Cardiosuz. bundan önce cardiolu tam 7 ayımı geçirdim vücudumdaki bütün yağdan arındım neredeyse.) kendime kızıyorum neden baklavam yok diye mesela ama düşünüyor insan oda bir kas onunda haicmlenmesi lazım daha 40. günden neyin tribine giriyorsun diye :) kol 32di 1. ay sonunda 34 oldu set sistemim 10-8-8-6 başarılar diliyorum sana güzel gelişme tebrikler bu arada o karın kaslarını daha güzel istersen sana ab ripper x programını tavsiye ederim bende 17 yaşaındayım.En içten sevgilerimle,beni motive ettin.Sağol.

göğüs ve sırt kasları down durumda. deltoid kasında gelişme var. infranpinatus kaçı için cable seated rows set ve sayısını artırmanı öneriyorum. 3 aylık süreç için güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı