3.ay programm değerlendimesi

2aydır bu sporu yapıyorum.3 aya başlıcam 3.ay programımla 2.ay programım arasında 1-2tane hareket fazladan war yorumlarınızı bekliyorumm

pazartesi:
gögüs:
bench press
dumbell fly
ınclıne dumbell press
butterfly

koll:
barberl curl
hammer curl
concentration curl
peacher curls

salı:

omuz
behind the neck press
yana açış
shoulder press
yukarıya kaldırma

arka kol
dumbella tek kolda yabıla hareket
triceps pushdowns
tirceps kickback
lying triceps extension

persembe
kanat:
enseye cekiş
öne dogru çekiş
t-bar rows

bacak:
hack squat
calf
leg extension
lying leg curl

sonra başa donuyo program 2 gun antreman 1 gun dınlenme şeklinde programım yorumlarınızı beklıyorumm. Bacak dısında her bolgeye fazladan 1 hareket werıldi 2.aydan farklı olarakkk.....

bence gayet net bir program.Gelişi güzel verilmiş hareketler yok, yanlız salı gününe bacağı almakta fayda var, göğüsten sonra ön omuzu iyice bir dinlendirmek lazım. Arka kolu da omuz ile birlikte girmektense sırt ile birliklte girmek daha verimli olacaktır, neticede omuz idmanında yorulan tricepsi daha fazla zedelememek lazım...
benim önerim,
pts-göğüs,biceps
salı-bacak
carşamba-off
persembe-omuz
cuma-sırt,triceps

saolda bir sorum olacaktı.2.ay programımla çok yakın birbirine bu normalmidir ben daha değişik hareketler bekliyordumda ....

proğram normal ama bicepse ve tricepse 4hareket giryosun yenı birine göre bence fazla bicepsden concertin curls cikar
arka kolda hareketelerın hepsi izole ve 4 tane olmaz yanlıs
kickbackı cıkar tek kolla dambulı cıkar bench dips ekle

saol yorumlarınız için teşekkürler.concentration curl yeni werilmiş bır hareket kıckbackde aynı şekilde kickbackı cıkartım dipsi ekledik dielım concentratıon curl üde cıkarmamı önerirmisiniz?

hareketler zaten aşşağı yukarı hep benzer olacak...

bu arada colkurdu doğru şeyler söylüyor, fakat hoca belkide bilinçli olarak bu şekilde yazmıştır kol hareketlerini, triceps full izole, ama belki farklı bir mantığı vardır...
bu arada biceps hareketlerini kaçar set giriyorsun?

Back
Yukarı